Aktywne Wpisy

marcelus +142
Mało informacji dało mi taką radość jak to. Chylę czoła przed ogromem pracy włożonej przez podmorskich policjantów. Najlepsze jest to, że teraz żaden taki zwyrol nie będzie spał spokojnie, tylko będzie się c--j budził w nocy z myślą czy już go mają, czy już trafili na jego trop. I dobrze. I tak ma być.
Mowa oczywiście o zatrzymaniu po 15 latach zwyrola, który zgwałcił i zameldował 13-letnia Izę w Gdańsku.
#polska
Mowa oczywiście o zatrzymaniu po 15 latach zwyrola, który zgwałcił i zameldował 13-letnia Izę w Gdańsku.
#polska
źródło: 1000037635
Pobierz
PopeLeon +8

źródło: comment_16626153761U0gIPNoFH6ktgniI6x2Ms.jpg
Pobierz@invit: kto jest większym botem - ten co bezmyślnie powtarza za pisowską propagandą bzdury o kradzieży czy ktoś kto wie co zostało przeniesione z OFE na indywidualne subkonto w ZUS?
99 proc. matołów mówiących o kradzieży z OFE nie potrafi wyjaśnić co to jest OFE i na czym to polegało. Dało
Mam teorie że pis jest sponsorowany przez Rosję i mają za zadanie r------ć ten kraj jak tylko się da. Ordo iuris dostawało przelewy z Krymu, konfederacja podobnie, Rosja płaciła ekologom żebyśmy nie budowali elektrowni atomowych. Nie zdziwiłbym się jak by cały team w okół kaczora byłby na smyczy Moskwy.
( ͡° ͜ʖ ͡°) Czasy się zmieniają, kolaborantów PO poznasz po pierwszych dwóch zdaniach.
Czyli zaraz po rządach pis, kiedy PO dopiero doszło do władzy?
@raul7788: KPO to też pożyczka. I mam nadzieję, że jej nie dostaną bo jak to p----------ą na socjale to skończymy jak Wenezuela. Mam nadzieję, że nikt tym ćwokom nic więcej nie pożyczy
Ja mam 33 lata, więc trochę więcej niż 15 xD mieszkałem dłużej z rodzicami bo w tym samym mieście studiowałem.
Nie ma co się czarować siła nabywcza pieniądza wtedy była wyższa.
Masz rację, bierność jest najgorsza.
@lorak6: O, wolnomyśliciel. Pewnie wyborca tzw. Konfederacji, zwolennik "wolnego" rynku i bicia gejów.
Nikt w III RP nie zrobił tyle szkody społeczeństwu, co trzy kadencje rządów Prawa i Sprawiedliwości. Skala