Aktywne Wpisy

zabol358 +63
A może wsiąść tych murzynów spod granicy niemieckiej, wrzucić ich do lasu i ten który pierwszy złapie Tadeusza wygrywa legalny pobyt i obywatelstwo #limanowa

#koty #pytaniedoeksperta
Ile wam kotek najdłużej nie wracał? Mojego nie ma drugi tydzień (╯︵╰,). Zdarzało się szefowi nie wrócić po 4, może 5 dni, ale nie k---a 2 tygodnie.
Dla informacji:
-kot nie wykastrowany
Ile wam kotek najdłużej nie wracał? Mojego nie ma drugi tydzień (╯︵╰,). Zdarzało się szefowi nie wrócić po 4, może 5 dni, ale nie k---a 2 tygodnie.
Dla informacji:
-kot nie wykastrowany

źródło: comment_16626153761U0gIPNoFH6ktgniI6x2Ms.jpg
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°) Czasy się zmieniają, kolaborantów PO poznasz po pierwszych dwóch zdaniach.
Czyli zaraz po rządach pis, kiedy PO dopiero doszło do władzy?
@raul7788: KPO to też pożyczka. I mam nadzieję, że jej nie dostaną bo jak to p----------ą na socjale to skończymy jak Wenezuela. Mam nadzieję, że nikt tym ćwokom nic więcej nie pożyczy
Ja mam 33 lata, więc trochę więcej niż 15 xD mieszkałem dłużej z rodzicami bo w tym samym mieście studiowałem.
Nie ma co się czarować siła nabywcza pieniądza wtedy była wyższa.
Masz rację, bierność jest najgorsza.
@lorak6: O, wolnomyśliciel. Pewnie wyborca tzw. Konfederacji, zwolennik "wolnego" rynku i bicia gejów.
Nikt w III RP nie zrobił tyle szkody społeczeństwu, co trzy kadencje rządów Prawa i Sprawiedliwości. Skala