@woj_st: akurat 15% bezrobocia to pozostałości wiadomo po kim xD na koniec 2007 było koło 11 %. I co z tego,że masz tam ponad 2 tys na rękę minimalnej jak za wszystko płacisz x razy więcej. Opie populizm, rozdawnictwo zjedzą ten kraj. Hajs z KPO nie chcą, wolą zaciągać kolejną pożyczkę. A kto ją będzie spłacał? xD
@woj_st: Argument nad argumenty xD w Niemczech bezrobocie wyższe niż w Polsce wiec u nas żyje się lepiej? XD w Szwecji 8.6% - tam to w ogóle mają tragiczne życie xdddddd
Powiem tak u mnie za PO w domu pracował tylko ojciec i kupił dom - w dzisiejszych czasach by kupić nowy dom pracując samemu i mając 4 osobowa rodzinę graniczy z cudem xD moja mama nie pracując wpływała na
@raul7788: Jak w 2015 wybory wygrywał PiS, to myślałem, że gorzej niż za PO nie będzie, mając w pamięci Zytę Gilowską, rząd 2005-2007, obniżanie podatków No i niedawne afery PO (oczywiście nie chodzi mi o ośmiorniczki, tylko o OFE) oraz ich już ujawniający się lewoskręt. Chyba nie mogłem się bardziej mylić. Takiego syfu, gnoju i niekompetencji podszytej bolszewizmem i obłudą nikt się nie mógł spodziewać.
Za PO naprawdę było dobrze, tylko zamarzyło się "lepiej". Coś jak umowa na tanie rozmowy telefoniczne. Było spoko, przyszedł akwizytor, obiecał za darmo,.a potem przyszedł rachunek i mamy to co mamy.
@raul7788: tym co zarabiali minimalną - w 2007 - (niecały 1000 brutto), albo w ogóle nie mieli pracy (15 ezrobocia) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@woj_st: 2007 był chyba 2 lata po objęciu władzy przez PO, którą przejęli po PiS, czyli sprzątali ich syf. Przypomnij sobie 2012-2015 dla kontrastu, czyli po prawie 8 latach rządzenia PO. To są fakty nie opinie
@raul7788 Wy macie krótka pamięć. Wychwalanie Tuska i platformy można stawiać w tym samym rzędzie co wychwalanie PiSu. Dramatem jest to, że to jest ta sama liga. Moim zdaniem na ten moment nie ma dobrego wyboru jeśli chodzi o partie polityczne.
@raul7788: z kranów leciał Johnny Walker a w rzekach płynęło mleko i miód xD z taką pamięcią to za parę lat Polacy będą wzdychali za PISem gdy ktoś inny będzie rządził xD
Opie populizm, rozdawnictwo zjedzą ten kraj. Hajs z KPO nie chcą, wolą zaciągać kolejną pożyczkę. A kto ją będzie spłacał? xD
Powiem tak u mnie za PO w domu pracował tylko ojciec i kupił dom - w dzisiejszych czasach by kupić nowy dom pracując samemu i mając 4 osobowa rodzinę graniczy z cudem xD moja mama nie pracując wpływała na
Komentarz usunięty przez moderatora
Rzekoma kradzież OFE to propaganda pis.
Za PO naprawdę było dobrze, tylko zamarzyło się "lepiej". Coś jak umowa na tanie rozmowy telefoniczne. Było spoko, przyszedł akwizytor, obiecał za darmo,.a potem przyszedł rachunek i mamy to co mamy.
@woj_st: 2007 był chyba 2 lata po objęciu władzy przez PO, którą przejęli po PiS, czyli sprzątali ich syf. Przypomnij sobie 2012-2015 dla kontrastu, czyli po prawie 8 latach rządzenia PO. To są fakty nie opinie
@aks_762: żeby OFE traktować jako aferę (w 2015 roku) to trzeba było być niezłą amebą
@sssabae: zawsze trzeba bylo, ale nie kazdy o tym wiedzial
@woj_st W 2007 to Polska była po 2 latach rządów patologii, więc nawet te 15% to coś nisko jak na koalicję pisuaru, samoobrony i lpr
@aks_762: