Aktywne Wpisy

wezsepigulke +367

2 dni temu zerwała ze mną dziewczyna, wczoraj bylem w głębokiej depresji, przez cały dzień zjadłem dosłownie jednego kotleta mielonego i jednego ziemniaka. Dzisiaj rano widzę że dodała relacje na instagramie i o 1 w nocy zwiedzała stare miasto i była na potężnym burgerze z koleżanką.
A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.
Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który
A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.
Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który

źródło: comment_16626153761U0gIPNoFH6ktgniI6x2Ms.jpg
Pobierz@sssabae: zawsze trzeba bylo, ale nie kazdy o tym wiedzial
Komentarz usunięty przez moderatora
Opie populizm, rozdawnictwo zjedzą ten kraj. Hajs z KPO nie chcą, wolą zaciągać kolejną pożyczkę. A kto ją będzie spłacał? xD
@63274682374: jak odpowiednią legitkę masz to pracę też masz i to płatną min w setkach tysięcy złotych xD
Powiem tak u mnie za PO w domu pracował tylko ojciec i kupił dom - w dzisiejszych czasach by kupić nowy dom pracując samemu i mając 4 osobowa rodzinę graniczy z cudem xD moja mama nie pracując wpływała na
@woj_st: 2007 był chyba 2 lata po objęciu władzy przez PO, którą przejęli po PiS, czyli sprzątali ich syf. Przypomnij sobie 2012-2015 dla kontrastu, czyli po prawie 8 latach rządzenia PO. To są fakty nie opinie
Komentarz usunięty przez moderatora
@RickLittleBrick: a powiedział już w którym roku? xD
@sSpoko: Napisałeś obraźliwe słowo na władzę i mode usunął ci komentarz XD