@Shishu: Ja ci nie pomogę, bo nie mam zielonego pojęcia co się nosi w Japonii, ale mieszkasz tam już jakiś czas i dalej nie ogarnąłeś, że Azjaci krzywo patrzą na spodenki? xD Na spotkanie z laską takich rzeczy się nie zakłada.
@myz_czarodziej: Większość spermiarzy rucha. siła rzeczy jak piszesz jakieś spermiarskie wysrywy do 100 kobiet to o ile nie jesteś wyjątkowym przypadkiem to któraś się zgodzi xd inna kwestią że szacunku do siebie to za dużo w czymś takim nie ma xd
Porównuje do podwójnych standardów na wykopie, jak laska dodałaby coś takiego, już dawno byłaby wyzwana tu od szmat i p0lek. Z reszta nawet tu jest komentarz, taguj jap0nka. A czemu nie taguj p0lak? No właśnie o to mi chodzi. I nie, nie wmówisz mi, ze w tym sensie nie panują tu podwójne standardy XD
@somskia: spróbuj ogarnąć szybko ruchanie jako przeciętny chlop a potem jako przeciętna kobieta. Możesz użyć tindera.
@Shishu:
Ja ci nie pomogę, bo nie mam zielonego pojęcia co się nosi w Japonii, ale mieszkasz tam już jakiś czas i dalej nie ogarnąłeś, że Azjaci krzywo patrzą na spodenki? xD Na spotkanie z laską takich rzeczy się nie zakłada.
@agresywnyzielony: O to to, właśnie w tym roku zauważyłem, że widuję cholernie dużo młodych kolesi ze skarpetami do połowy łydki.
Jest tylko jeden myk: trzeba być chudym nastolatkiem żeby to wyglądało znośnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Bait, Osaka Kyoto to 14 minut pociągiem.
źródło: comment_1662455636zeClijB463PVZlHiLgTRX5.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@somskia: spróbuj ogarnąć szybko ruchanie jako przeciętny chlop a potem jako przeciętna kobieta. Możesz użyć tindera.
Komentarz usunięty przez autora
Analogię o kluczu i zamku nie wzieły się znikąd jeśli chodzi o ONS.
Przykład instalujesz Tindera jako babka
1/10 -> znajdzie się chętny 1 dnia na ruchanie
2/10 -> znajdzie się para chętnych na ruchanie w ciągu