Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 854
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 241
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

możliwe. a tak zupełnie poważnie to dziewczyny tutaj często tak mają, ze przy Tobie udają zakochane a gdy znikasz to przestają udawać. Niektórzy powiedzą, że robią to bo chcą być mile a jak dla mnie to po prostu dla nich wygodne

@Shishu: W zasadzie u nas jest podobnie.
Aczkolwiek często zdarzyło się że różowa napisała "ej anon, jednak nic z tego" ()

Więc
  • Odpowiedz
Klucz, który otwiera wiele zamków jest dobrym kluczem. Zamek, który można otworzyć każdym kluczem jest do niczego

@tmr: Jak nie mam klucza, to kopie w drzwi i zamek ustępuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Klucze są dla p--d ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Shishu: Wydaje mi się że to mniej więcej standard w aplikacjach randkowych niezależnie od kraju.
Spotykasz się z kimś kilka dni, niby wszystko spoko, na "papierze" idealnie a potem orientujesz się że jednak nie kliknęło i lepiej postawić sprawę szybko i jasno niż potem jedno z was miałoby dłużej chorować, zwłaszcza jak emocje się uspokoją po długim spotkaniu. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@somskia: Poza samym faktem, że obnoszenie się z ruchaniem bez zobowiązań, przez którąkolwiek płeć, jest miałkie i słabe (samo robienie tego to inna rzecz, mi tu chodzi o obnoszenie się z tym faktem), to twoje ostatnie zdanie jak byś nie czarowała jest prawdą. Bardzo brutalnie mówiąc - jeśli kobieta wystawi dupsko, zawsze znajdzie się wtyczka, jak facet wystawi wtyczkę, nazwą go zboczeńcem i każą s--------ć. Tak to działa.
  • Odpowiedz
@Shishu: jesteś gaijinem. Poza tym, że fizycznie różnisz się od Japończyków i jesteś nowością, to jeszcze jesteś poza ich społecznymi normami. U nas pewnie prokurator na sprawie o morderstwo ma więcej luzu niż jej stary. Do tego pewnie niedługo znikniesz do swojej części świata. Idealny na jeden raz.
  • Odpowiedz