Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Madziol127: podoba mi się to, że te same osoby, które spamują tym wątki, jednocześnie są fanami pewnej Brytyjki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Aczkolwiek bardzo słabe zachowanie Igi
  • Odpowiedz
@Madziol127: powinna dostać za to upomnienie. Tym bardziej, że robi to notorycznie. Może gdyby David przegrała ten punkt sędzia by to zrobił. Dobrze podsumowali to zachowanie amerykańscy komentatorzy - "takie coś możesz robić, gdy jesteś juniorem, ale nie numerem 1 na świecie".
  • Odpowiedz
@Aloha_from_Hawaii: Określ „notorycznie”. Co drugi mecz, raz na pięć meczów, raz na piętnaście? Są tenisistki, które notorycznie – notorycznie, czyli w każdym meczu – próbują wybijać inne z rytmu ryczeniem i nikt nie robi z tego takiej afery, jaką robi się z tego pajacyka.

Być może sędzia powinien jej zwrócić uwagę, ale ani nie jest to notoryczne, ani nie tak przerażające, jak sugerują to komentarze wielu osób, które na jednym
  • Odpowiedz
@pod_sloncem_szatana: Może "notorycznie" to za mocne określenie, ale przynajmniej pięciokrotnie to zrobiła. Dla mnie osobiście te rozpraszanie przeciwnika jest bardzo słabe z jej strony. To jest ten sam poziom, gdy w jakimś meczu jak jej nie szło to ostentacyjnie oddawała rakietę do swojego boksu, żeby grali za nią. No i skoro komentatorzy o tym wspominają, na reddit też już kilka takich tematów było, więc to nie jest chyba tylko problem
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Aloha_from_Hawaii:

. Może gdyby David przegrała ten punkt sędzia by to zrobił

powinien i tak i tak dać upomnienie, żeby wiedziała że on wie. Może by presja wesa inna, coś. Mi się takie rzeczy nie podobają i są mega niesportowe, ale skoro Djokozgon ma fanów pomimo swoich zachowań to Iga też będzie miała. Tzn psychofanów.
  • Odpowiedz