Aktywne Wpisy

Wykaz polaczkowatego sacrum:
1. Robota na etat - musisz je*ać u kogoś, najlepiej za grosze. Nie waż się otwierać działalności gospodarczej, bo wtedy zostajesz tym złym cieciembiorcą kombinatorem, uczciwy człowiek napieprza od poniedziałku do piątku 8 godzin bite, ni minuty mniej.
2. Mieszkanie na kredyt - wynajem jest dla słabych, poza tym musi być pretekst do napieprzania 8 godzin bitych wspomnianych wyżej, a nic nie motywuje do tego bardziej niż chomąto na szyję w
1. Robota na etat - musisz je*ać u kogoś, najlepiej za grosze. Nie waż się otwierać działalności gospodarczej, bo wtedy zostajesz tym złym cieciembiorcą kombinatorem, uczciwy człowiek napieprza od poniedziałku do piątku 8 godzin bite, ni minuty mniej.
2. Mieszkanie na kredyt - wynajem jest dla słabych, poza tym musi być pretekst do napieprzania 8 godzin bitych wspomnianych wyżej, a nic nie motywuje do tego bardziej niż chomąto na szyję w

lubie-sernik +239
Dzisiaj pierwszy raz w życiu zobaczę Nosacza Polaka. Jadę za godzinę do Zoo w Singapurze.
Jakieś pytania mam mu zadać? Od kogoś pozdrowić?
Na Borneo też lecę ale wolę iść jeszcze do Zoo w razie gdybym na wyspie ich nie zobaczył.
Plusujących
Jakieś pytania mam mu zadać? Od kogoś pozdrowić?
Na Borneo też lecę ale wolę iść jeszcze do Zoo w razie gdybym na wyspie ich nie zobaczył.
Plusujących

Tylko zastanawiam się, jak najlepiej do tego podejść, żeby taki kanał miał ręce i nogi. Co warto nagrywać i dokumentować? Jakiego sprzętu używać? Może ktoś ma doświadczenie z prowadzeniem podobnych inicjatyw albo jakieś pomysły, jak to sensownie ogarnąć?
#motoryzacja
Tez mnie to wqrwia btw
@Jasper666: problem z tymi tsvelami jest taki, że im zależy na tym, aby przeszkadzać ludziom, taki jest cel. Najlepiej by było ich ośmieszyć. Jak ten typek co kręcił bekę i pytał czy ten skuter z jego żarciem z dostawy xD
@wezsepigulke: pobiegać na światłach i ulock na koło albo łańcuch ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wezsepigulke: ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: motocyk
Pobierz@Jasper666: To się chyba spóźniłeś o jakieś 5-6 lat. Teraz już mało kto się ustawia do czegoś takiego
@Jasper666: możesz mieć spory problem, bo w zdecydowanej większości gdzie ktoś p------i o tych wyścigach nic się takowego nie dzieje