Aktywne Wpisy
konstanty400 +71
To jest k---a tragedia ...
Ten caly czlowiek ktory probuje dojechac Owsiaka nie przedstawil nic, co by bylo zgodne z jego przekazem. Ale to nie jest najgorsze. Najgorsze ze ludzie maja w dupie fakty, dowody, oni wiedza swoja, ba, oni juz wiedzieli to wszystko wczesniej. Ja p------e z jakimi troglodytami przyszlo nam zyc.
Najgorsze ze ci ludzie uwielbiaja taki content i republike. Nikt nie weryfikuje tych informacji. Liczy sie ze jakis redaktor cos powiedzial,.
Ten caly czlowiek ktory probuje dojechac Owsiaka nie przedstawil nic, co by bylo zgodne z jego przekazem. Ale to nie jest najgorsze. Najgorsze ze ludzie maja w dupie fakty, dowody, oni wiedza swoja, ba, oni juz wiedzieli to wszystko wczesniej. Ja p------e z jakimi troglodytami przyszlo nam zyc.
Najgorsze ze ci ludzie uwielbiaja taki content i republike. Nikt nie weryfikuje tych informacji. Liczy sie ze jakis redaktor cos powiedzial,.

źródło: temp_file5527727803349477533
Pobierz
marekrocki2 +141
#harrystyles
źródło: comment_1662108237ZbQXOrHyOufUfwP7PJs0iE.jpg
Pobierzźródło: comment_1662108354Y9HNf33BE6y929dmrYWtBv.jpg
Pobierzfajnie
@podle_insynuacje: Jestem w szoku, że istnieją jeszcze tak ceniący się artyści w Polsce, o których pierwszy raz słyszę na wykopie, trza nadrobić xd
Ale śmiechem żartem to przez Spotify tak spadły dochody ze sprzedaży płyt, to nadrabiają cenami biletów..
Ot zdziwienie, że mimo zainteresowania muzyką zawsze znajdzie się coś w miarę popularnego, co nigdy do mnie nie dotarło.
Edit: aaa to jakiś ziomek z one direction jest, to o nich słyszałem xD
Ja osobiście fanem nie jestem jakimś wielkim ale różowa lubi to cóż.. xd
@podle_insynuacje: Przynajmniej będziecie mieli udany wieczór :P
@podle_insynuacje: same here