Aktywne Wpisy
buchajacy_rog +75
Dzień 92/92
Koniec! W końcu koniec! Po trzech miesiącach kończymy #grubyzaklad z @hdeck. Oficjalnie ogłaszam, że ja wygrałem, a @hdeck przegrał. Hańba mu!
Wyniki po 3 miesiącach:
@hdeck -22,6kg
@buchajacy_rog -28,7kg
Ale wiecie co? Tak naprawdę jestem w ciężkim szoku, że on wytrwał w tym zakładzie i tak zawzięcie walczył. Nie spodziewałem się tego po nim, także... Rywalu mój, gratuluję drugiego miejsca i znakomitych efektów ( ͡º ͜ʖ͡
Koniec! W końcu koniec! Po trzech miesiącach kończymy #grubyzaklad z @hdeck. Oficjalnie ogłaszam, że ja wygrałem, a @hdeck przegrał. Hańba mu!
Wyniki po 3 miesiącach:
@hdeck -22,6kg
@buchajacy_rog -28,7kg
Ale wiecie co? Tak naprawdę jestem w ciężkim szoku, że on wytrwał w tym zakładzie i tak zawzięcie walczył. Nie spodziewałem się tego po nim, także... Rywalu mój, gratuluję drugiego miejsca i znakomitych efektów ( ͡º ͜ʖ͡
mleko23 +48
Nie zrozumcie mnie źle uwielbiam mięso ale jak widze tę tłustą obleśną golonke to mnie skreca na ciele jak i na umysle
jak bedziecie chcieli mnie kiedyś torturować to już wiecie jak
jak bedziecie chcieli mnie kiedyś torturować to już wiecie jak
Tier 65gr za min, 1.95 za kilometr zakładając drogę bez pauz.
Bolt 75gr za min, 2.25 za kilometr
Uber 69gr za min, 2.07 za kilometr.
Tymczasem traficar 1.79 za kilometr, niezależnie czy stoisz na światłach przejściach itd.
Nie dajcie się oszukiwać i nie korzystajcie z tego gówna, hulajnogi powinny być po max 20 gr za minutę
#tier #bolt #uber #traficar #hulajnogi
Komentarz usunięty przez autora
Jak ktoś chce sobie potestować ten szit za darmo to freenow daje kody 5x8zł LECENEMIASTO. Starcza to na 8 minut bezpłatnej jazdy od wzięcia do zakończenia wypożyczenia.
Mi uberek po tym jak wziąłem zepsutą hulajkę, oddał 3 zł
I tylko tu się zgodzę, całe miasto tym zasrane, po chodniku iść nie można bo hulajnogara za 70groszy zostawia to gówna gdzie popadnie.
Miasta powinny dojechać te patologię bo człowieka #!$%@? jasny strzela jak idzie na spacer po starym mieście robiąc slalom między tym gównem stojącym na każdym #!$%@? chodniku.