Wpis z mikrobloga

Patologia te hulajnogi na wynajem.

Tier 65gr za min, 1.95 za kilometr zakładając drogę bez pauz.

Bolt 75gr za min, 2.25 za kilometr

Uber 69gr za min, 2.07 za kilometr.

Tymczasem traficar 1.79 za kilometr, niezależnie czy stoisz na światłach przejściach itd.

Nie dajcie się oszukiwać i nie korzystajcie z tego gówna, hulajnogi powinny być po max 20 gr za minutę

#tier #bolt #uber #traficar #hulajnogi
  • 87
  • Odpowiedz
musisz wracać całą drogę z powrotem

@skolfild: przerabiałem i po takiej akcji zrezygnowałem z tego gówna. Na mapce świeciło się na zielono a na miejscu chcieli bodajże 25zl za pozostawienie poza strefą ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Ayessare: mam 2 auta (310 i 140koni) i motocykl 75 kucykow, to tyle w temacie że mógł to napisać tylko ktoś bez auta ;) garaż mam - zjadę winda. W mieście są takie korki że dzięki ale do krótkich strzałów preferuhe hulajnoge. Motocykl szybszy ale więcej zabawy w ubieranie się.
  • Odpowiedz
@skolfild: Przecież jazda hulajnoga elektryczna to tez fun, Np. W trójmiejskie deptakiem wzdłuż morza i za to się płaci, takie przeliczanie kilometrów nie ma sensu.
  • Odpowiedz
@skolfild: to nie hulajnogi są złe tylko ludzie są źli ci którzy zostawiają ja w miejscach nie licząc się z innymi. Nie słyszałem, żeby ktoś dostał karę za parkowanie w poprzek chodnika a zgłaszałem niejednokrotnie.
  • Odpowiedz
@p4wl: ah czyli "10km to też połowa Wrocławia" znaczyło że po nim jeździsz, no faktycznie było wyżej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jak po Wrocławiu to mogę Cię co najwyżej wyśmiać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ayessare: dzieki. sorry ze tyle nie odpisywalem ale akurat jechalem moim ninebotem g30 max dystans 4,1km w 8 minut od drzwi do drzwi. w druga strone bylo podobnie. pozdrawiam i zycze milego smiania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Prawda jest taka że taniej jest zapłacić polakowi żeby nosił klienta na swoim garbie niż jeździć hulajnogą
  • Odpowiedz
są na każdym kroku, więc nie trzeba szukać. Poza tym po alko można wracać do domu na takiej. Tzn nie można ale ludzie tak robią

@pansraka: no właśnie, już nie można. Ale i tak nie polecam, ładną glebę kiedyś zaliczyłem gdy jeszcze można było po pijaku jeździć. xD
  • Odpowiedz
@skolfild: Pamietam, że jak byliśmy na weekend w Krakowie w 2020 roku to chyba w hulajnogach Lime można było wykupić jakiś karnet na 24h za 20 czy 30 zł i była to zajebista opcja. W dwa dni objechaliśmy sobie cały Kraków. Jedynie co #!$%@?, to że było jakieś ograniczenie chyba 30 minut na jednej hulajnodze, ale rozkminilismy, że wystarczyło zamienić się hulajnogami i śmigało ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz