Aktywne Wpisy

winsxspl 0
pytanie do samochodziarzy, jak wy robicie?
bo spotykam się w internecie z kłótnią gen Z z resztą ludzi odnośnie stawiania auta xD
#samochody #motoryzacja
bo spotykam się w internecie z kłótnią gen Z z resztą ludzi odnośnie stawiania auta xD
#samochody #motoryzacja
źródło: image
Pobierzjak zostawiacie auto?
- sam ręczny 16.5% (39)
- sam bieg 25.3% (60)
- ręczny + bieg 58.2% (138)

moet +60
Krótka opowieść o garażu oraz samochodowych osiągnięciach mentora + przepotężny o------l gratis.
#sebcel
#sebcel

wzięliśmy go dwa lata temu od jakiejś pani, prowadzącej profil do szukania domów rożnym bezdomniakom
Mama rysia okociła się w ogródku tej pani - i w pewnym momencie nie wróciła z polowania, lub porzuciła te kociaki, trzy
Rysia i jego dwie siostrzyczki, wszystkie znalazły dom, Rys wylądował u nas, wyleczyliśmy go i od tej pory zajmuje szczególne miejsce w moim sercu - to on zajmuje się #kotkawandzia czyli moją niewidomą kotką najlepiej jak umie, jak i ich jeszcze jedną siostrzyczką Marcysią
乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
i tak szczerze wam powiem, jak już sobie tak gadamy, ze po Rysiu widać, ze nie miał za długo mamy; jest po prostu ciapą, nie walczy o swoje, a tylko o jakies głupoty nieistotne, można wejść mu do miski będąc innym kotem a on się jeszcze odsunie, żeby było wygodniej go o--------ć z jedzenia, nie był przesadnie przytulaśny, dopiero po długim czasie (i gdy podpatrzył to u innego kota!) zaczął domagać się czułości czy wchodzić na kolana
wchodzenie na kolana jest traktowane jako święto, bo rzadko to robi, ale jak już robi to strasznie mnie to cieszy :((( <3
#pokazkota #chwalesie #zwierzaczki #zwierzeta #kot #koty
źródło: comment_1661533392Jr9HI34PogLfLgkEuiZ8JP.jpg
Pobierz@czaszkopranie: ale przystojny ryszard, ma rodzinę i wlasny dom?
@czaszkopranie: ciekawostka. moje koty lubia wchodzi na kolana szczegolnie jak jest kocyk na nich. bez tego nie ma checi ;) nie to ze jakis specjalny "koci". zwykly ludzki wiekszy/grubszy lub cienszy. byle był ¯\_(ツ)_/¯
Zaczął sie otwierać i być bardziej przyjazny i zachowywać sie bardziej jak kot, dopiero gdy
źródło: comment_1661544414INLnxZc9VZMWuLBEg5bzX3.jpg
Pobierz