Aktywne Wpisy
black_coffe +4
Czy da się znaleźć a jeżeli tak to gdzie MONOGAMICZNEGO, więc wynaturzonego mężczyznę?
#przegryw #damskiprzegryw #niebieskiepaski #zwiazki
#przegryw #damskiprzegryw #niebieskiepaski #zwiazki
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
I wiecie co? Dołączyła...
A dzisiaj się żali, jakie to było okropne, kręcą seriale, zrzucają winę na każdego, a same robią z siebie niewinne ofiary. Nie było żadnego gwałtu, przymusu. SAMA się zdecydowała.
Kiedyś ktoś zaproponował mi twarde narkotyki - odszedłem i tyle, więcej kontaktu z ludźmi nie miałem.
Gdybym przyjął, dziś żaliłbym się w internetach, jak to KTOŚ spowodował, że jestem ćpunem, a cały świat by mi współczuł.
#bekazludzi #celebryci #playboy #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
Czy czegoś nie zrozumiałem?
@Stashqo:
Robota dobrze czy słabo płatna, czy polega na modelingu czy na struganiu z drewna to nie jest fajne zachowanie i zdecydowanie jest molestowaniem.
To że sama wbiła mi się na chatę, sama zaczęła się do mnie dobierać i rozbierać, a potem pół roku była moja dziewczyną to detal :p a najlepsze, że pamiętam ten dzień i mam foty jak po ciężkim gwałcie uchachana w
@SargonofAkkad: No nie. Jakby to była robota w jakimś korpo i szef zaprosił cie na obiad i z takim czymś wyskoczył to może, może dałoby się to tak sklasyfikować.
Ale w przypadku gdy mowa o największym babiarzu hollywud? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
To prędzej człowiek wygra totolotka, euro jackpot na dużej kumulacji i amerykańską loterie w jednym i tym samym tygodniu, niż ogarnie tą "logikę", jaka stoi za tym poczwórnym saltem.