Wpis z mikrobloga

• 34
@Oppositionsfuhrer też tak myślę że tak będzie. Za duże macki nepotyzmu sobie rozciągneli żeby z tego ot tak rezygnować. Aktualnie formują autokrację i budują zalążek oligarchii ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Oppositionsfuhrer:

Kaczyński i jego ludzie za daleko zaszli, mają za dużo do stracenia i zbyt duże konsekwencje mogą ponieść gdyby teraz stracili władzę.

lol

pokaż mi jeden rząd, który beknął za jakiekolwiek afery. Nawet komuniści (czyli członkowie autentycznie bandyckiej formacji) mieli miękkie lądowanie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@Kryspin013: PiSowcem to mogę być w twoim POwczykowsko-TVNowskim zero-jedynkowym świecie, w twojej lewackiej oblężonej twierdzy. Beka z zero-jedynkowych przygłupów :D
  • Odpowiedz
@Kryspin013: PiSowcem to mogę być w twoim POwczykowsko-TVNowskim zero-jedynkowym świecie, w twojej lewackiej oblężonej twierdzy. Beka z zero-jedynkowych przygłupów :D

@jaesus: czyli jak z twojej wypowiedzi wynika: głównie beka z ciebie
  • Odpowiedz
pokaż mi jeden rząd, który beknął za jakiekolwiek afery. Nawet komuniści (czyli członkowie autentycznie bandyckiej formacji) mieli miękkie lądowanie.

@BrockLanders: jestem naiwny, ale komuniści mieli miękkie lądowanie, bo sami partycypowali w tworzeniu przemiany. Teraz nie będą oddawać władzy po dobroci, a społeczeństwo jest bardziej spolaryzowane.

...ale niestety pewnie masz racje
  • Odpowiedz
@Oppositionsfuhrer chłopie 10 lat czekałeś? Jedź już teraz bo szkoda życia w tym chlewie, a zobaczysz że nie pożałujesz choćbyś był tam bezdomny. Jak to się mówi wszędzie źle ale w polsce najgorzej
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Oppositionsfuhrer: Ja wyjechałem zaraz po tym jak PiS wygrał wybory i wrócę po tym jak te wieśniaki stracą władzę, a Polska skończy spłacać ich długi bo nie mam zamiaru się dokładać do ich bantustanu. Czyli prawdopodobnie za swojego życia już nie wrócę ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz