Aktywne Wpisy

annlupin +18
sytuacja na zewnątrz jest taka że jakieś ptaki sie drzom jakółki jeszcze śpią i gołomp też

Nie wiem skąd się wzięła opinia, że podróżowanie pociągiem jest wygodniejsze niż autobusem.
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
#motoryzacja
źródło: postoj
PobierzTak
A weź jeszcze obczaj znaki zakaz postoju w dni parzyste i nieparzyste, to w ogóle ci łep eksploduje.
Oddaj prawko, serio.
@pearl_jamik: co ma pieszy czy światła do parkowania? serio? te znaki dotyczą miejsc gdzie się parkuje a nie miejsc gdzie się jeździ...
zresztą przeczytaj sobie art 26 kk., można poświęcić mniejsze dobro aby ratować większe... czyli możesz stanąć tam gdzie nie wolno, a nawet rozjechać znak zakazu parkowania, jeśli
@pearl_jamik: pamiętasz jaki to był smak?
@pearl_jamik: ( ͡° ͜ʖ ͡°)