Wpis z mikrobloga

@Essapierds2007: redaktur jak zwykle ułom ale

Ze wstępnych ustaleń wynika, że 24-letni kierujący samochodem osobowym marki toyota wymusił pierwszeństwo i zderzył się z hyundaiem, którym kierował 40-letni obywatel Polski.

czemu to zdanie sugeruje, że tylko w hyundaju siedział polski kierowca? xD
  • Odpowiedz
żona cię zdradziła z chłopem jeżdżącym toyotą czy o co ci chodzi

@vieniasn: mam wstawioną blachę, po tym jak kobieta w rav4 wjechała na czerwonym świetle w bok mojego auta. Coś jeszcze? toyociarzu? Jak cię to bawi to współczuję i b--ń takich kierowców. Będziesz tak żartować do momentu aż trafisz na kierowcę toyoty, potem tylko płacz i lekarze?
  • Odpowiedz
ale wiesz, ze kierowcy wszystkich marek powodują wypadki? a ty szkalujesz tylko toyoty bo akurat w ciebie wjechala toyota xD

@PodniebnyMurzyn: ale toyot najwięcej i nie mów, że to najpopularniejsze auto, bo patrzysz tylko na zarejestrowane auta w ostatnich latach, a nie cały przekrój aut. Dziwnym trafem jak jest wypadek to jest toyota. Jak to jest? Ta marka przyciąga wazony na kwiaty
  • Odpowiedz
musisz dalej szukać to coś ciekawszego może znajdziesz

@vieniasn: nie muszę, już na pierwszej stronie znalazłem, boję się co będzie dalej jak dojdę do tagów przegryw i twoich relacji damsko-męskich

wysoko zawiesiłeś poprzeczkę w plebiscycie na dzbana roku.

@troglodyta_erudyta: spokojnie mnie przebijasz jak wsiadasz do swojej rav4
  • Odpowiedz
Jesteś jakiś chory...

@r5678: masz tutaj 11 lat konto, więc dla ciebie ktoś chory to w normalnym świecie znaczy normalny. Przyjmuję komplement. Teraz wracaj do swojej camry odwalać jakiś szajs na drodze.
  • Odpowiedz