Ze wstępnych ustaleń wynika, że 24-letni kierujący samochodem osobowym marki toyota wymusił pierwszeństwo i zderzył się z hyundaiem, którym kierował 40-letni obywatel Polski.
czemu to zdanie sugeruje, że tylko w hyundaju siedział polski kierowca? xD
żona cię zdradziła z chłopem jeżdżącym toyotą czy o co ci chodzi
@vieniasn: mam wstawioną blachę, po tym jak kobieta w rav4 wjechała na czerwonym świetle w bok mojego auta. Coś jeszcze? toyociarzu? Jak cię to bawi to współczuję i b--ń takich kierowców. Będziesz tak żartować do momentu aż trafisz na kierowcę toyoty, potem tylko płacz i lekarze?
te tiki czy tam tourett mnie wykończy od tego już nam zmarszczkę wielką i dziś aż mnie ryj boli i jutro będę miał zakwasy ryja idiotyczne to brzmi ale takie jest życie ludzkie
ale wiesz, ze kierowcy wszystkich marek powodują wypadki? a ty szkalujesz tylko toyoty bo akurat w ciebie wjechala toyota xD
@PodniebnyMurzyn: ale toyot najwięcej i nie mów, że to najpopularniejsze auto, bo patrzysz tylko na zarejestrowane auta w ostatnich latach, a nie cały przekrój aut. Dziwnym trafem jak jest wypadek to jest toyota. Jak to jest? Ta marka przyciąga wazony na kwiaty
@r5678: masz tutaj 11 lat konto, więc dla ciebie ktoś chory to w normalnym świecie znaczy normalny. Przyjmuję komplement. Teraz wracaj do swojej camry odwalać jakiś szajs na drodze.
Jak to możliwe, że nagle wsrod Polaków tak zmieniła się narracja w stosunku do islamu? Izrael, który trzyma za mordę i robi porządki z islamskimi ekstremistami największym wrogiem Polaków, którzy jeszcze 5 lat temu dumnie nosili bluzy i koszulki stop islamizacji Europy. Beka #izrael #iran
https://miejskireporter.pl/spektakularny-wypadek-pod-warszawa-jedno-z-aut-lezalo-na-drugim-aucie/
#motoryzacja #toyota #samochody
źródło: IMG_4627-696x392
Pobierzczemu to zdanie sugeruje, że tylko w hyundaju siedział polski kierowca? xD
@vieniasn: mam wstawioną blachę, po tym jak kobieta w rav4 wjechała na czerwonym świetle w bok mojego auta. Coś jeszcze? toyociarzu? Jak cię to bawi to współczuję i b--ń takich kierowców. Będziesz tak żartować do momentu aż trafisz na kierowcę toyoty, potem tylko płacz i lekarze?
@vieniasn: spoko, twój wpis to tylko turettowy atak? https://wykop.pl/wpis/80685921/te-tiki-czy-tam-tourett-mnie-wykonczy-od-tego-juz-
od tego już nam zmarszczkę wielką i dziś aż mnie ryj boli i jutro będę miał zakwasy ryja
idiotyczne to brzmi ale takie jest życie ludzkie
Toyotarze
@PodniebnyMurzyn: ale toyot najwięcej i nie mów, że to najpopularniejsze auto, bo patrzysz tylko na zarejestrowane auta w ostatnich latach, a nie cały przekrój aut. Dziwnym trafem jak jest wypadek to jest toyota. Jak to jest? Ta marka przyciąga wazony na kwiaty
@vieniasn: nie muszę, już na pierwszej stronie znalazłem, boję się co będzie dalej jak dojdę do tagów przegryw i twoich relacji damsko-męskich
@troglodyta_erudyta: spokojnie mnie przebijasz jak wsiadasz do swojej rav4
@Essapierds2007: źródło
@PodniebnyMurzyn: opracowanie własne na podstawie danych z miejskireporter
Tutaj masz XD dzień po dniu toyota ładująca pod prąd na A2 XD będziesz bronił toyociarzy do momentu kiedy trafisz na takiego
https://www.onet.pl/motoryzacja/brd24pl/66-latka-pojechala-pod-prad-autostrada-a2-zginela/7mqq1mx,30bc1058
@Essapierds2007: a oki xd
a gdzie ja w ogole kogokolwiek broniłem? wez leki na uspokojenie
@PodniebnyMurzyn: do momentu kiedy toyoty jeżdżą po drogach, potrzebuję leków na uspokojenie XD
@Essapierds2007: Jesteś jakiś chory...
@r5678: masz tutaj 11 lat konto, więc dla ciebie ktoś chory to w normalnym świecie znaczy normalny. Przyjmuję komplement. Teraz wracaj do swojej camry odwalać jakiś szajs na drodze.