Wpis z mikrobloga

Za tydzień, w odstępach kilku dni czeka mnie:

1. Korekcja wzroku - 12 tysięcy zlotych
2. Operacja dwuszczękowa - 32 tysiące złotych (wcześniej nosiłem aparat dwa lata - lączne koszty ok. 14 tysięcy złotych).
3. Korekcja czubka nosa - 20 tysięcy złotych
4. Plastyka górnych i dolnych powiek - 20 tysięcy złotych.
5. Przeszczep włosów w Turcji - 15 tysięcy

Łącznie 113 tysięcy. Mógłbym za to mieć samochód albo wkład własny. Pracowałem na to trzy lata za granicą. Mam nadzieję, że będzie warto. Za dwa miesiące dla plusujących zdam szczegółową relację ze wszystkich operacji.

Życzcie mi powodzenia w bycie przez jakimś czasie opuchniętym do granic możliwości na twarzy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#wyglad #zdrowie #operacjeplastyczne #redpill #blackpill #zwiazki #seks #logikarozowychpaskow #feels
  • 206
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@derton778: żeby móc się komuś zaprezentować od środka, najpierw musi zostać spełniony warunek wygląd, koniec i kropka.

Jeśli Twój wygląd tak bardzo Ci przeszkadza to szczerze ci współczuję, że musiałeś przejść taką drogę żeby móc chociaż spróbować dokonać zmian, które i tak niewiadomo gdzie Cię zaprowadzą.

Trzymam kciuki, a na wódkę nie wydajesz więc #!$%@? tych wykopowych doradców.
@derton778 jak się wszystko zagoi to będziesz wrzucał jakieś foty przed i po? Jak tak to wołaj.
BTW 113k, chryste panie... to ja już chyba zostanę z brzydką mordą przy tubie pringlesów, rękawiczce i gąbkach XD
@kiszczak: Tyyy, to mam pomysł. Idąc Twoim tokiem myślenie najlepiej jakby OP się oszpecił. Jeżeli znajdzie kogoś kto pokocha go nawet z jednym szklanym okiem i bez zębów, to to będzie pewnie złota osoba, która go naprawdę kocha :D A jak nie chce poczyniać takich drastycznych kroków, to niech chodzi jak menel i nie myje włosów - wtedy na pewno zostaną tylko takie, które patrzą tylko na to co w środku
@derton778: gratuluje logiki. Skoro nie jestes interesujacy to z poprawiona morda tez nie bedziesz. Wydasz 100k+, stracisz fragment zycia, nacierpisz sie, potem pierwszy lepszy dres da Ci w morde, albo #!$%@? rowerzysta w ciebie wjedzie i cala ta morda pojdzie sie #!$%@?. Pracuj nad soba, nie nad twarza
@costusmierdzi: Moja wie i nie mówiła, że jej to przeszkadza. W ogóle to przed operacjami przez kilka lat nie mogłem nikogo poznać, a po nich i zaraz dojściu do siebie przez kilka tygodni poznałem parę dziewczyn, a w końcu z jedną się ustatkowałem i teraz jest moją partnerką.

@derton778: To jest bait, wiem bo nikt Ci nie zrobi tylu rzeczy jedna po drugiej. Da mnie rekonwalescencja po prostej szczęce to