Aktywne Wpisy
Mam odłożone 150k i ciągle rośnie. Nie wiem w co zainwestować. Przyszłościowo chcemy z różową się postawić (działka teścia ale najbardziej opłacalne będzie przepisanie jej dopiero po naszym ślubie ze względu na podatki) i najchętniej to bym zaczął działać już, teść budowlaniec, szwagier dekarz, więc koszt robocizny mi odpada (chyba że będę czekał długo i nie będzie miał siły już, żeby pomóc, o co też się boję) a nie chcę żeby ta
Co zrobić z odłożoną kasą?
- Liczyć że przepisze po ślubie i działać z budową 26.6% (199)
- Kupić 50/50 mieszkanie z ojcem i wynająć 48.3% (361)
- Inna opcja (napisz komentarz, proszę). 25.0% (187)
stanislaw-kania +349
Żaden z Was frajerzy żeby się zesrał nie będzie tak stylowym mężczyzną jak mój stary
#takaprawda #modameska
#takaprawda #modameska
1. Korekcja wzroku - 12 tysięcy zlotych
2. Operacja dwuszczękowa - 32 tysiące złotych (wcześniej nosiłem aparat dwa lata - lączne koszty ok. 14 tysięcy złotych).
3. Korekcja czubka nosa - 20 tysięcy złotych
4. Plastyka górnych i dolnych powiek - 20 tysięcy złotych.
5. Przeszczep włosów w Turcji - 15 tysięcy
Łącznie 113 tysięcy. Mógłbym za to mieć samochód albo wkład własny. Pracowałem na to trzy lata za granicą. Mam nadzieję, że będzie warto. Za dwa miesiące dla plusujących zdam szczegółową relację ze wszystkich operacji.
Życzcie mi powodzenia w bycie przez jakimś czasie opuchniętym do granic możliwości na twarzy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wyglad #zdrowie #operacjeplastyczne #redpill #blackpill #zwiazki #seks #logikarozowychpaskow #feels
Jeśli Twój wygląd tak bardzo Ci przeszkadza to szczerze ci współczuję, że musiałeś przejść taką drogę żeby móc chociaż spróbować dokonać zmian, które i tak niewiadomo gdzie Cię zaprowadzą.
Trzymam kciuki, a na wódkę nie wydajesz więc #!$%@? tych wykopowych doradców.
@derton778: Czemu nie robisz z refundacji?
BTW 113k, chryste panie... to ja już chyba zostanę z brzydką mordą przy tubie pringlesów, rękawiczce i gąbkach XD
Komentarz usunięty przez moderatora
@derton778: To jest bait, wiem bo nikt Ci nie zrobi tylu rzeczy jedna po drugiej. Da mnie rekonwalescencja po prostej szczęce to
@kiszczak: Na siebie nigdy nie jest szkoda kasy
@derton778: Trzymam kciuki i życzę powodzenia, ja również usuwałem u siebie swój kompleks, gdzie po operacji i 3 miesiącach rekonwalescencji pewność siebie #!$%@?ła mi w kosmos przez to.
Ale cena za czubek nosa to jakaś abstrakcja. Na oczy totalnie nie żal.
reszta to mega cringe xD