@lexico: ale to się zgadza z moim zdaniem, więc czemu najgorsze? Dyskusję na ten temat miałyśmy i zgodnie uważamy, że lepsze zagadanie na jakiś widoczny na pierwszy rzut oka temat niż "co tam" albo "co porabiasz" i nie wiesz czy pisać obcemu, że właśnie byłaś u ginekologa albo że pies ci zdechł, bo wszystko się łapie pod "co tam".
Szybciutko Ci nerwy puściły. Gadanego nie masz. Tekst na poziomie 9 latka. Obstawiam, że dopiero zarost Ci rośnie lub w bólach kończyłeś gimnazjum. W każdym razie masz problem z intelektem. Za rękę nie potrzymasz.
@lexico: jest, nawet 3 dziewczyny, w tym dwie mają mężów poznanych na Tinderze tak się składa XD Obydwoje zagadali o rzecz ze zdjęcia, w przypadku jednej dziewczyny która miała zdjęcie z wycieczki zagranicą facet zagadał coś właśnie o to miejsce, a druga miała zdjęcie z kotem i facet nawiązał do tego. To nie jest ciężkie :)
@lexico: ja też jak się bawiłam w Tindery jeszcze, to próbowałam zagadać tak, żeby osoba po drugiej stronie poczuła, że moja wiadomość nie jest masowa, wtedy większa szansa na odpisanie. W 90% było do czego nawiązać, właśnie opis lub zdjęcie. I potem jak pogadałam z koleżankami to mnie utwierdziło w przekonaniu, że to jest skuteczne. Tylko trzeba robić selekcję do kogo chce się napisać już na starcie, bo jednak takie
Obydwoje zagadali o rzecz ze zdjęcia, w przypadku jednej dziewczyny która miała zdjęcie z wycieczki zagranicą facet zagadał coś właśnie o to miejsce, a druga miała zdjęcie z kotem i facet nawiązał do tego. To nie jest ciężkie :)
@piamater: Ty nie widzisz jednej sprawy. Faceci na tinderze w większości mają dobre zdjęcia i opisy. Kobiety mają zdjęcia na których są tylko one! Spotkać ciekawy opis to 1/100
nawiązałabym do tego w pierwszej wiadomości. W ogóle najlepiej nawiązać do opisu, tego co widać na zdjęciach itd. Jak nie wiesz o co zapytać to pomyśl co by brzmiało w miarę naturalnie na ulicy
@piamater: naprawdę trzeba całe dziwne teorie budować w jaki sposób rozpocząć rozmowę z dziewczyną na tinderze? Rozumiem że jest praktyczny wymiar tego problemu, ale to jest już jakieś absurdalne. Nic z tego by nie "brzmiało w
#badoo #tinder #polka #pytanie #logikarozowychpaskow
źródło: comment_1659729852RdMfbph8nkDHSSXwGVjo1v.jpg
Pobierz@piamater: najgorsze co można zrobić
@piamater: "rozmowa z koleżankami"
Czy któraś z nich jest mężatką? Jak ona się do tego odniosła?
@piamater: W 99% przypadkach nie ma ani opisu, ani nic na zdjęciach xd
Jedynym i słusznym zaczepieniem jest "hey, co
@piamater: w takim razie rada dobra
najgorzej się pytać w kręgu singielek jak znaleźć męża
@piamater: (-‸ლ)
@piamater: naprawdę trzeba całe dziwne teorie budować w jaki sposób rozpocząć rozmowę z dziewczyną na tinderze? Rozumiem że jest praktyczny wymiar tego problemu, ale to jest już jakieś absurdalne. Nic z tego by nie "brzmiało w
Komentarz usunięty przez autora