Aktywne Wpisy
Sansiwiera +426
Może mi ktoś wyjaśnić fenomen Eurowizji? Serio nie macie nic lepszego do roboty w sobotni wieczór niż oglądanie tego paździerza?
Darson666 +151
Trochę mnie bawi, że #wykop kiedyś był uznawany za miejsce w jakiś sposób elitarne w polskim internecie, z resztą sam pamiętam jego początki i było tu naprawdę dużo wartościowych treści. A teraz ta elita internetu pełna jest fascynacji patostreamami, przegrywem, jakimś #!$%@? konkursem piosenki xD o szurach nie wspominając. I tak sobie myślę, że najgorsze, że nie tyczy się to tylko wykopu, to zidocenie widać po całym społeczeństwie.
#przemysleniazdupy
#przemysleniazdupy
#badoo #tinder #polka #pytanie #logikarozowychpaskow
@oszty: polecam kontaktować kto co pisze w rozmowie, to przydatna umiejętność. Kolega wyżej pisał wprost o kolegach i znajomych, więc nic co napisałaś nie ma żadnego sensu
@loczyn: a ona tam za karę siedzi, czy dobrowolnie? Tak wygląda tinder, jeżeli naprawdę jej czas jest tak cenny i ograniczony (możemy poudawać że tak jest) i nie da się w takim środowisku traktować ludzi z minimum szacunku gwarantującego chociaż krótką rozmowę, to przynajmniej mogłaby olać temat a nie rzucać pyskówkami. Najwyraźniej na to ma czas.
Bardzo duże prawdopodobieństwo że ktoś np. minutę temu ją wqrwił a ona się na ciebie "wyrzygała" emocjonalnie bo miałeś pecha - częste u kobiet.
@TheGreenBastard: Ale po co w ogóle lajkować osobę, która jest tak leniwa/księżniczkująca, że nawet jej się nie chce napisać o sobie kilku zdań i tylko czeka na zabawianie?
@choochoomotherfucker: Nie szata zdobi człowieka i nie poznasz książki po okładce :p
@choochoomotherfucker:
Juz kiedyś to tłumaczyłem i wytłumaczę jeszcze raz ;) Na męskim Tinderze nie ma to kompletnie żadnego znaczenia. Ja wiem, ze kobiety uważają, ze pod fajnymi i mocno rozbudowanymi opisami kryją się ciekawe osobowości, ale niestety tak nie jest. W większości przypadków taki
Co do do tematu to mnie większość rozmów męczy. Nie lubię tych pytań co dzisiaj porabiałem, jak mija dzień czy tez nawet jakiej słucham muzyki. Choć ja na to odpowiadam - trochę koloryzuje by druga osoba mogła pociągnąć to w inteligentnym stylu. Ale okazuje się, ze osoby które zadają takie pytania nie potrafią wyjśc poza ten schemat pytań. Nie potrafią odbić piłeczki. Pytanie o muzykę to jedno z najgłupszych pytań
@Oknonapodworze: Nie, po prostu skoro już człowiek zakłada tam konto i chce kogoś znaleźć, to dobrze ułatwić też ten proces innym i podać o sobie kilka informacji, żeby było wiadomo, czy będzie o czym gadać, czy nie ma jakichś znaczących różnic, żeby zachęcić do kontaktu albo żeby ułatwić zagadanie.
1 - brak opisu - Laska niechętna do rozmowy bo nie chciało się jej napisać kilka zdań o
Nie raz widziałam żale mirków, że pisali do dziewczyn bez opisów i one odpowiadały półsłówkami. Przedstawiasz to tak, jakby była jakaś reguła, a żadnej