Aktywne Wpisy

Tyrande +343
Jako, że są święta to nie może zabraknąć pierogów z kapustą i grzybami. Więc się dzisiaj do tego zabrałam.
Ale nie chce mi się lepić iluś tam pierogów, więc zrobię 1 dużego pieroga. Jak powiedziałam tak zrobiłam. Zagniotłam ciasto, rozwałkowałam i nadziałam kapustą z grzybami.
Niestety nie zmieściłby mi się do garnka, więc musiałam go zwinąć w taki zawijas. O dziwo po ugotowaniu utrzymywał się na powierzchni wody jak każdy inny pierożek,
Ale nie chce mi się lepić iluś tam pierogów, więc zrobię 1 dużego pieroga. Jak powiedziałam tak zrobiłam. Zagniotłam ciasto, rozwałkowałam i nadziałam kapustą z grzybami.
Niestety nie zmieściłby mi się do garnka, więc musiałam go zwinąć w taki zawijas. O dziwo po ugotowaniu utrzymywał się na powierzchni wody jak każdy inny pierożek,

jaszczurki +29
Wykopki, apeluje do was! Brońmy tej pięknej młodej dziewczyny! Naraziła się lewactwu tym że zacytowała słowa z Biblii i broniła własnej wiary oraz niezłomnie prezentowała postawy katolickie, patriotyczne i konserwatywne. Teraz grozi jej 5 miesięcy ograniczenia wolności (prac społecznych).
Pokażmy ile nas jest oraz nasz sprzeciw wobec lewackiej cenzury.
Szanujesz tą młodą dame oraz jej niezłomną postawe = plusujesz!
#4konserwy #bekazlewactwa #neuropa #kosciol #polska #wykopefekt #najjjka
Pokażmy ile nas jest oraz nasz sprzeciw wobec lewackiej cenzury.
Szanujesz tą młodą dame oraz jej niezłomną postawe = plusujesz!
#4konserwy #bekazlewactwa #neuropa #kosciol #polska #wykopefekt #najjjka

,,generalnie zostałem zbanowany... za nic xd a właściwie za to że się nie podobałem moderacji, tutaj macie moje naruszenia, obrazek z sojakiem usunięty za... brak 18 plus
no i obrazek z pepe na krzyżu usunięty bez żadnego podanego powodu
nie miałem na tym koncie NIGDY wcześniej żadnego bana, powód zbanowania to rzekomo nieodpowiednie treści, trollowanie, nieodpowiednie zachowanie
dodatkowo usunięto CAŁĄ moją działalność
szkoda tylko że dosłownie nie ma w naruszeniach tego mojego rzekomego "nieodpowiedniego zachowania"
ale teraz jestem już w 100% pewny, neuropa i n0rmidrony z 113 batalionu na 100% ma powiązania z moderacją, kontaktują się z nimi i sugerują kogo "usunąć"
W tej sytuacji to zapewne sprawka @Lukardio który od razu po moim banie się uruchomił, podobnie jak po banie @eschatoestetyzm
zachęcam też do robienia o tym znalezisk aby szerzyć świadomość o tym co się na tym portalu wyprawia"
#przegryw
wulgarne cenzo i życzenie śmierci katolikom - i sleep
żaba na krzyżu - real shit
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
https://www.wykop.pl/link/6763939/zero-dwa-zbanowany-przez-moderacje-bez-zadnego-powodu-freezerodwa/ #wykopefekt ?
Zapytaj się czy płacze już czy jeszcze nie
A bana masz za całokształt, bo szerzyłes nienawiśc
Podejrzany ten ban.
To czemu nie ma perma banów za obrażanie przegrywów?
@Merev: Tak, ale ja nie czuje się kompetentny żeby takie granice ustalać za kogoś. Jeżeli Ty wiesz gdzie one przebiegają to gratuluję - zwłaszcza że to kwestia indywidualna dla każdego człowieka. Tak jak powiedziałem, nie po to istnieje czarna lista, żeby trzeba było uciekać się do odgórnej cenzury wpisów.
Po drugie, dlaczego nikt nie dostaje bana za obrażanie nas
Pewnie jakieś neuropejskie twory dorwały się do guzika i coś czuję, że krucjatę dopiero zaczęli
Kurde wyczaił nas panowie nie ma powodu by dalej udawać ehh, tak naprawdę to cały tag neuropa ma prawo do moderowania użytkowników stąd nasza przewaga nad innymi klasami społecznymi.
@Szczuroskoczek_: Od kiedy pewna pani moderator urządziła sobie z tego miejsca prywatny folwark a zasady nagina pod jej ulubieńców.
@Lukardio: I pewnie nie tylko palce...
@Merev: Miejsce jest tym co Ci przeszkadza, czy może bardziej brak racjonalnych argumentów?
@ToKontoNieIstnieje: Problem w tym, że teraz wszystko narusza godność i takie p#%^&y jak @Lukardio będą to wykorzystywać.
Wygląd, w tym cechy takie jak wzrost czy twarz są jak najbardziej cechami których zmienić nie można, a z dyskryminacją z tego spotyka się każdy na tym tagu. I jakoś nikt tego
Przy zniewadze oczywiście jest przekraczana granica godności osobistej jednak w wartościowaniu czynu gorszy jest czyn atakujący jednostkę ze względu na jej cechy typu wyznanie, pochodzenie, płeć. Jeśli się nie mylę nie zarejestrowaliście
No i na tym możemy zakończyć, bo nie rozumiesz tematu.
Kolejny dowód, że nie wiesz o czym mówisz. Kto tu niby nawołuje do rzucenia pracy czy studiów i co ma
Wasze quasinihilistyczne poglądy propagują nienawiść. To tylko kwestia czasu kiedy wszyscy skończycie z banem. Polecam ci zrewidować się nad swoimi poglądami bo wasze krzywe spojrzenie na świat wynika z braku socjalizacji, a nie z urojonych przez was przekonań, że nienawidzimy was bo jesteście tacy lub inni.
@Merev: A gdzieś tak napisałem. Po prostu nie masz pojęcia o tagu i bazujesz na jakichś swoich dziwnych, oderwanych od rzeczywistości wyobrażeniach.
Rozumiem, że jako zwolennik cenzury dołożysz do tego wszelkich starań i będziesz wtedy piał z zachwytu.
A brak socjalizacji wynika z
Komentarz usunięty przez autora Wpisu