Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 190
@hipokryzjawkutos: dodaja wszystko, ile wlezie, polak i tak w nos z-----e. A potem po jednej linii zatoki r-------e przez 2 miesiace. Ostatnio u mnie w miescie malolatow zlapali w szkole jeden mial m------n a drugi mial niby amfiure, finalnie drugiego puscili wolno bo jego amfiura nie miala w sobie nic nielegalnego. XD
  • Odpowiedz
@cybulion: dawać więcej domestosa, polak wytrzymie

noo absurd, też widze jak małolat ze szkoły ma m------n, to, że mu tak ktoś powiedział to nie znaczy, że tak jest xD pewnie randomowy kryształ, m-------u to nie ma od dawna, 3mmc jest podobne, ale watpie, ze je mial, bo chodziłby po suficie małolat
  • Odpowiedz
@cybulion: no zdarzy się czasami prawdziwy 'mef', ale ja to go pamiętam tak, że jak z--------ś to najpierw urywało chwile nos, a potem była taka p---a, że wzrok się trząsł i rozmazazywał i k---a taka, że aż mdliło, kac moralny to ja po tym mialem zanim dobrze zeszło, bo nie mialem hamulców, chyba, że to piko było xD ale wątpię, droższe jest i ma inną strukture kryształka
  • Odpowiedz
@vieveble: Raz w życiu tak zrobiłem gorzej się chyba czułem tylko z cov19. Juz miałem myśli " niech mi to wreszcie przejdzie obiecuję nie będę się już śmiał z papieża".
  • Odpowiedz
  • 0
@vieveble czyli dzięki amfie będę miał mocny łeb do picia? Dobrze wiedzieć bo ja to słabą głowę mam i nie mam się jak wykazać ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz