Wpis z mikrobloga

że on od paru dni nie palił wtedy xD No ale ćpunki i tak powiedzą, że to nie powoduje trwałych zmian w mózgu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Zgrywajac_twardziela: trwałe zmiany w mózgu - objawy po kilku dniach przerwy

Najlepsze jest to, że Ty takie rzeczy piszesz na trzeźwo i jeszcze powołujesz się na dowód anegdotyczny wrzucając wszystkich do jednego worka xD
  • Odpowiedz
@Fortyk: jak zawsze w tym temacie "nie uzależniającej trawy" zacytuję mojego kolegę o wiele mówiącej ksywie "Pacan"

"sweet trawa to nie uzależnia mówię ci, ale pożycz mi 5 zeta bo brakuje mi do ćwiary"

Tak xD był tak zdesperowany ze. Kupował temat na cwiartki
  • Odpowiedz
@owsikalfred: Chłop se zażartował chyba najoczywistszym żartem pod tym postem, a wszyscy eksperci muszą mu napisać, że to co napisał jest głupie ( ͡° ͜ʖ ͡° )*: fajny ten wykop
  • Odpowiedz
@malinq:

najdłużej 147 dni jak do tej pory - apka mi policzyła

Szczerze to sam fakt tego że liczysz ile nie palisz sugeruje że jesteś od tego uzależniony - choć racjonalna część mózgu nadal to kontroluje i jest w stanie powiedzieć stop więc jest w miarę ok.
  • Odpowiedz
mózg po kilku miesiącach się podobno całkowicie regeneruje. Tak słyszałem w podcaście naukowym :)

@zasadzka01: jak pamiętasz jeszcze w którym to prośba o podesłanie, chętnie bym się zapoznał :)
  • Odpowiedz