Aktywne Wpisy

ibleedforyou +2
Ile wzrostu powinna mieć kobieta
dexter1213 +70
#kukurydzadextera #budujzwykopem #budowadomu #chwalesie
Mirasy, mirabele! Aktualizacja statusu budowy!
W tym roku bedzie najlepszy prezent na urodziny jak do tej pory(akurat jutro klepnie ostatnia dostępna dwudziestka xD). Coś będzie na pewno zalane - albo chata betonem, albo ja etanolem (why not both( ͡° ͜ʖ ͡°))
Więc kontynuując tradycje jak co kolejny #betonowoz
Mirasy, mirabele! Aktualizacja statusu budowy!
W tym roku bedzie najlepszy prezent na urodziny jak do tej pory(akurat jutro klepnie ostatnia dostępna dwudziestka xD). Coś będzie na pewno zalane - albo chata betonem, albo ja etanolem (why not both( ͡° ͜ʖ ͡°))
Więc kontynuując tradycje jak co kolejny #betonowoz
źródło: IMG_9804
Pobierz

źródło: comment_165785487275Jey6Yn6GWLQadlbDFL7D.jpg
Pobierz@Zgrywajac_twardziela: trwałe zmiany w mózgu - objawy po kilku dniach przerwy
Najlepsze jest to, że Ty takie rzeczy piszesz na trzeźwo i jeszcze powołujesz się na dowód anegdotyczny wrzucając wszystkich do jednego worka xD
"sweet trawa to nie uzależnia mówię ci, ale pożycz mi 5 zeta bo brakuje mi do ćwiary"
Tak xD był tak zdesperowany ze. Kupował temat na cwiartki
Szczerze to sam fakt tego że liczysz ile nie palisz sugeruje że jesteś od tego uzależniony - choć racjonalna część mózgu nadal to kontroluje i jest w stanie powiedzieć stop więc jest w miarę ok.
@gatineau: teraz nie mam apki i nie liczę ¯\_(ツ)_/¯
@zasadzka01: jak pamiętasz jeszcze w którym to prośba o podesłanie, chętnie bym się zapoznał :)