Aktywne Wpisy
nupeq +611
źródło: 1000004681
Pobierz
SilesianPill +60
Ostatni gasi światło
#nieruchomosci #pracbaza #demografia #ekonomia #polska #polskapowiatowa #ciekawostki
#nieruchomosci #pracbaza #demografia #ekonomia #polska #polskapowiatowa #ciekawostki
źródło: temp_file9211683405029696720
Pobierz

#nieruchomosci #inflacja #stopyprocentowe #kredythipoteczny
Banki w Pl wydymaly polaków równo a nasz rząd tylko na to patrzal. U nas wiekszość kredytów są na zmiennej stopie, a te na stałym oprocentowaniu to tylko na max
@mickpl: Oczywiście że na ich koszt. A na czyj? Ja mam kredyt na stałej stopie do końca prawie 2024r ale i tak biore wakacje bo to darmowa gotówka. Pójdzie na nadpłatę. Wakacje kredytowe pozwolą mi nadpłacić więcej niż 5 lat spłaty zgodnie z harmonogramem.
Większość tego kraju to debile ekonomiczni niemający pojęcia o podstawowych mechanizmach i procesach zachodzących w gospodarce, którzy uważają, że nie płacą podatków, a 500+ "daje" pis. O wakacjach kredytowych wiedzą tylko sami zainteresowani, a akurat twoi znajomi (oczywiście otaczasz się tylko ludźmi niezakredytowanymi) to ekonomiczne orły, które oczywiście dzielą z tobą chorą obsesję na punkcie kredytów hipotecznych, nieruchomości i stóp procentowych.
Wcale nie chodzi o zazdrość i błędne u wielu mniemanie że wakacje to jest umorzenie rat zamiast ich przesunięcie w czasie. WCALE ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
jakby każdy ją pisał to 50% jak nic w dupę
@Demoman: Mógł brać 5 lat
W ciągu 5 lat można dość sporo kapitału nadplacić jeśli dodatkowo mamy niskie odsetki. A biorąc pod uwagę tamten czas stałe by się mu kończyło koło 2025 więc całkiem prawdopodobne że stopy by wróciły do normalnego
źródło: comment_1657907420dhZK9l1hIBbLgSFJlRSCzD.jpg
Pobierz