Aktywne Wpisy

Rad-X +63
Moje stoopki, po krótkiej przebieżce <3
#stopyboners
#stopyboners
źródło: c1c5146b0f9e4f3d5d32eb849820bf52aea021098fda08143e68e709cda4ee8c
Pobierz
Ciemny009 +29
Po dwóch tygodniach pracy w korpo dojrzewam w końcu do tego pomimo ogromnego dysonansu poznawczego że zostałem oszukany i całe życie próbowano mi wmówić że korpo to najlepsza co może się w życiu zdarzyć, czyli fajna praca za biureczkiem, kawka, ploteczki a pracownicy fizyczni to j----e tępaki. Typowe( UCZ SIĘ BO SKOŃCZYSZ JAK TEN PAN ŚMIECIARZ). Tymczasem stara ruro z polskiego ten Pan który pracuje jako śmieciarz zarabia dwa razy więcej od

#nieruchomosci #inflacja #stopyprocentowe #kredythipoteczny
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
A w takim przypadku pieniądze, które normalnie by zarobił bank zostają u kredytobiorców. Czyli bank nie wyda ich na dywidendy i wynagrodzenia zostaną w dużej części przeznaczone na likwidacje długu. Ilość kasy w systemie zostanie taka sama. W jaki sposób niby jest to „NA ICH KOSZT”? Tylko bez
Podpisuję się pod Twoimi słowami.
@mickpl: Mireczku... Powiem lepiej... W--------ą to na remonty, wakacje, autka, laptopy i konsole... Za rok kolejne wakacje, autka itp itp... A za 2 lata kwik bo inflacja 20%, stopy 15% i nasze orły i jaszczębie na jaki pomysł wpadną żeby ratować ludzi? WAKACJE!
I cykl się powtórzy... I takim sposobem
źródło: comment_1657865254Om0e0PYRRL7ZhAb2RvnU0E.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Dziękuję panie długopis, sterowany między innymi przez premiera z krzywym ryjem.
źródło: comment_16578652790ywe8EmQKS7uE8RKOc9cGx.jpg
Pobierz@mickpl: Dziwne, przeważnie z twoich wpisów wynika, że p0lacy to nosacze co wzięli ratę na 90% swojej pensji, a za wakacje kredytowe kupią telewizor, a tu nagle przytłaczająca większość ludzi nie ma kredytu, no popatrz pan.
Czyli co, ludzi którzy skorzystają z tych wakacji jest przytłaczająca mniejszość a
W przypadku wakacji kredytowych, jeśli nadpłacą kapitał kredytu, to w dłuższej perspektywie