Aktywne Wpisy
KorpoRozowa +5
Jestem ciekawa co o tym myślicie, bo mi coacherki zaczęły wjeżdżać na psychę.
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Co uważacie za bardziej sprawiedliwe?
- Wpłacanie takiej samej kwoty na konto 68.1% (654)
- Wpłacanie procentowe od wypłaty np. po 40% wypłaty 31.9% (307)
hyperlink +14

#programowanie #programista15k #testowanieoprogramowania
@dudemeister: czego tu się stresować, pierwsza poważna praca czy co
@dudemeister: e tam, nie ma czego srać pod siebie, jak to stanowisko internowe to nie będzie nic trudnego, a przynajmniej nie powinno być nic trudnego, jak już gdzieś pracujesz i wiesz, że 2+2 to 4 to prawdopodobnie wiesz więcej niż 50% kandydatów
Przygotuj sobie listę "fajnych projektów" w których brałeś udział, posmyraj rektutera/kę i praca w kieszeni
Dobrze, że nastawiasz się na zdobycie expa ale warto się postarać:) gl hf!
Komentarz usunięty przez autora