Aktywne Wpisy
snck +6
Ja jestem jakiś powalony czy różowa? Jechałem wczoraj z rana 200km do biura żeby raz w roku się tam pokazać a potem iść na wigilię firmową. Że pracuję zdalnie to fajnie raz się pokazać. No i umawiałem się z różowa że będę co jakiś czas do niej pisał żeby się nie martwiła no i jak dojechałem to napisałem, w biurze też z nią pisałem przy pracy, napisałem, że przed wigilią mamy jeszcze

Jarkendarion +37
Wielokrotnie czytam komentarze, że linux jest nieużywalny, bo wszystko trzeba kompilować, wszystko trzeba załatwić komendą. To niech ktoś wyjaśni co jest trudnego w linuxie mint? Menu start intuicyjne jak za czasów starego Windowsa przed erą Windows 8, 10 i 11. Sklep za aplikacjami jak ana androidzie, tylko klikasz, czyli mniej roboty niż w windows. Wszystko jest skonfigurowane do codziennego użytku, gry chodzą szybciej i częściej, bo lutris, bottles czy proton robią swoje.
źródło: ed756416-0f1f-4be2-b0ac-e74428ac599e
Pobierz

źródło: comment_1657267677X78BNSFG8lPYiHe6o8Sahk.jpg
Pobierz@feniks_pn: W sumie piękny fikołek xd
Zaraz ktoś mi napisze, że to jest poważne hobby.
Komentarz usunięty przez autora
@hawat: Wszystko zależy od tego co składasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1657280203SOAaRpKyVf99IknYLZcrJa.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@hawat I'm 14 and it's deep XD
Czy ty właśnie porównałeś układanie klocków dla dzieci do kładzenia pierwszej w
@feniks_pn: wystarczy mieć konto domowe i prywatne. Z domowego idą codzienne wydatki, na życie, rachunki dom itp. A z prywatnych hobby, ciuchy i własne potrzeby.
@dobrzecisiewydaje: proszę mnie tutaj nie podawać jako przykład xD
Ja wydaje swoje pieniądze, a rodzinie niczego nie brakuje!
Zdarzało się kilkanaście więcej w miesiącu :D
źródło: comment_1657290977SBBE5fDqjTSHu6SxwRBKzg.jpg
PobierzChłop ma zainteresowania i wydaje na nie pieniądze a żona mu na to nie pozwala hahahahaahaaahaaaaaaa