Wpis z mikrobloga

@JamesMoriarty:
Rodzinną atmosferę, dynamikę pracy i brak monotonii - Częste wizyty w serwerowni, wycieczki na pola ze zbożem, czasami rajd rumuna o 3 w nocy

Benefity (snacki, dobra kawa, wyjścia integracyjne, cykliczne grillowanie, lekcje języka angielskiego) - Dieta bezjajeczna także w białko trzeba się zaopatrzyć we własnym zakresie, lekcje języka angielskiego na tagu #angielskizwykopem, wyjścia integracyjne do parku z moderacją żeby dotknęli trawy
  • Odpowiedz
@JamesMoriarty: Właśnie aplikowałem tam dla jaj za pomocą One Click Apply. Zobaczymy czy dostanę odpowiedź, bo na pracę to bym raczej nie liczył. Mam tylko 2 lata komercyjnego w PHP ale oferta w sumie ciekawa. Fajnie że english w mowie i piśmie na poziomie co najmniej B1 nie jest musem, bo ostatnio z tego powodu odpadłem :)
  • Odpowiedz
Fajnie że english w mowie i piśmie na poziomie co najmniej B1 nie jest musem, bo ostatnio z tego powodu odpadłem :)

@daro1: nie jestem w stanie zrozumieć ludzi którzy zawodowo zajmują się szeroko pojętym IT i nie znają angielskiego na przyzwoitym poziomie
  • Odpowiedz
@Rhodium: A na cholerę jak translator Google absolutnie wystarczy by przetłumaczyć dowolny tekst techniczny? Już nawet w mowie nie powinno być problemów bo są od tego odpowiednie urządzenia w sprzedaży.
  • Odpowiedz