Aktywne Wpisy

denazyfikacja +392
#z-------------j #l-------------j
źródło: image_picker_BE669346-2A9D-408E-95DF-5F925A3384CF-77716-000009F589942C5B
Pobierz
Naza_Dzikowski +315
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@Stallion45: dokladnie tak. Za PO dorzucali po 100 zl do emerytury, za to Jarek 1200 całe doł na swiynta
@Stallion45: podejrzewam, że wszyscy rozumieli tę prawidłowość, ale jednak, pomimo lepkich rączek, nie chcieli zaorać kraju tak, jak to robi pis.
Mam to samo
@Kryspin013: A, że niby nie jest?
Chyba mam podobne podejście, odkad jest PiS jest znacząco gorzej, za PO poziom życia rósł - no mogł być lepiej,ale było OK.
Aczkolwiek wolałbym, aby była opcja, że w np. w 2025 PO i PiS znika ze sceny (razem z
@mccloud: Tak, przytocz afery tyle afer PO, które miał chociażby PiS w ciągu ostatniego roku.
Zrównywanie PiS z PO to działanie na korzyść PiS-u. Nie wiem co tu więcej trzeba
@Kryspin013: Nigdy nie liczyłem na partię która będzie idealnie pasować do mnie. Niestety (mam takie wrażenie), większość ludzi widzi tylko opcje PO/PiS. Innych nawet nie rozważają.
@ReeceWithouterpoon: myślenie, że ktoś ma "coś" zrobić "z nimi" w---------o nas w ten bajzel.
ale skoro już mamy bałagan jaki mamy to ja bym zaproponował mechanizm np. 1000zł na miesiąc bez pytań i kryteriów w zamian za rezygnację z udziału w wyborach i referendach. Wyjdzie tyle co socjal a będzie uczciwiej.
Komentarz usunięty przez autora
Teściowa wchodzi na internet i mówi, że jej się wyświetla, że kwatery nad morzem od 20 zł. I że jak się chce luksusów, to się płaci.
A że polskie radio włączone na zmianę z mszą, to się przypadkiem dowiedziałam, że inflacja to wina nas wszystkich, jak tu siedzimy, bo w czasie pandemii nie wydawaliśmy pieniędzy, a jak się świrus skończył, to nagle