Aktywne Wpisy
aspk +53
Chciałem zakupić telefon na allegro a konkretnie iPhone 17e cena atrakcyjna ( ͡° ͜ʖ ͡°)aczkolwiek uprzedzony zawsze pytam się sprzedającego o numer imei i czy urządzenie nie zostało aby czasem zakupione u operatora gdyż często zdarza się, że blokują takie telefony po czasie za brak spłacania rat itp. Miły sprzedawca, odpowiada, że imei poda po zakupie xd kupiłem bo to allegro l(bezpiecznie/zwrócę itp) i pytam się ponownie o

calban +1

źródło: comment_1656269387ylQ2WOllHo9KFnFK8HuqLz.jpg
Pobierz@tos-1_buratino: Ja się zastanawiam nad przerzuceniem na biedrę, od czasu gdy w Lidlu działa jedna albo zero tradycyjnych kas. Nie będę całego wózka kasował ręcznie, w dodatku za frajer. K-----y wczoraj dostałem już na zakupach, bo 5 razy trzeba było robić korektę przez pracownika. To jest fajne jak mam 4 rzeczy w ręce, idę pyk pyk i do domu. Niestety bardzo
@Freakyboss: Tak. Ja wędliny praktycznie zawsze i tak kupuję w mięsnym, ale czasem od biedy jak zapomnę to zdarza mi się złapać coś z Lidla.
@kayleigh1507: czymś dla klienta (oprócz układu) różni się ten premium?
@Kroledyp: u mnie dalej od lidla, carrefour, stokrotek i kauflanda xD
@j3sion: pieczywo w Lidlu i biedronce to karykatura, o ile odpiekane bułki na miejscu w sklepie są ok, o tyle odpiekane chleby yo totalne dziadostwo, którego potem się nie da pokroić, bo się kruszy
Ble
Bagietki z ziarnami i razowe zawsze się będą kruszyć, bo na tym polega czerstwienie pieczywa.
Generalnie może się tak zdarzyć z kilku przyczyn.
PCK ma problem z połączeniem z serwerem i nie ma aktualnych cen lub cen promocyjnych.
Rabat naliczany jest na kasie lub po zeskanowaniu karty czy tam czegoś.