Wpis z mikrobloga

Czy tylko ja jestem jedyną osobą, która fascynuje się Ekstraklasą oraz generalnie piłką nożną, i jednocześnie nie lubi oglądać programów w których wypowiadają się dziennikarze i eksperci typu kanał Sportowy, Weszło, czy też Canal Plus? Mam wyrąbane na opinie poszczególnych dziennikarzy nieważne z której strony barykady stoją. A przez to, że często takie programy trwają po kilka godzin to strasznie mnie przynudzają, i wolę w tym czasie zająć się bardziej interesującymi rzeczami.
#mecz #pilkanozna #ekstraklasa #kanalsportowy
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Piekny_Maryjan: Też mnie to zastanawia XD

Wprawdzie ekstraklasy nie oglądam, ale te wszystkie programy trwające po dwie godziny i lanie wody jest kompletnie nudne. Kolejny minus to, że potem takie Borki czy Stanoskie czują się królami życia xD

Kiedyś oglądałem na C+ tylko te takie podsumowanie kolejki ze wszystkich lig w Europie, ale tam było więcej pokazywania niż gadania
  • Odpowiedz
@erni13: ja ogladam lige minus, czasami weszlopolskich i czasami program zapowiadajacy kazda kolejke na kanale sportowym i to tyle z eksperckich programòw. Na te cale misje futbol, moc futbolu na onecie juz mam dawno w------e. Najlepsze byly programy specjalnie z konferencji prasowych reprezenttacji a wiadomo ze nie ma nic nudniejszego niz konfrerencje prasowe. Byle tylko gadac i gadać.
  • Odpowiedz
@Piekny_Maryjan: jeśli oglądasz piłkę nożną to usprawiedliwienie pt. "wolę coś ciekawszego" tutaj nie działa xddd a tak poza tym to u mnie głównie się to opiera na słuchaniu tetryków w pracy/w drodze, żeby tak siedzieć i skupiać się wyłącznie na takim programie to sobie nie wyobrażam, raczej większość sobie zdaje sprawę że to są rzeczy do słuchania w tle tak jak podcasty
  • Odpowiedz
@Piekny_Maryjan: Taki dziennikarz to jest hit fucha, tylko oczywiście bez betonu się nie wybijesz. P------ą po 2h z fusów, o piłkarzach, których może raz w holu hotelowym widzieli z bliska, nie ważne w sumie co powiedzą, a ludzie i tak się patrzą xd Poziom do tego taki, że i tak najlepiej weryfikować informacje to ja się w te 2h więcej sam dowiem często
  • Odpowiedz
@Piekny_Maryjan: Tetryków mogę słuchać w tle zawsze - p------ą na rozmaite tematy i robią to w zabawny sposób. Ale jak tylko przypadkiem włączę jakiś program o Ekstraklasie, nawet jeśli to jest liga minus - nie potrafię się skupić nad tym co oni tam gadają. Jakieś powtarzanie sto razy tego samego, analizowanie gry jakichś nonameów.
  • Odpowiedz
@Piekny_Maryjan: najgorsze co się w ostanich kilku latach wydarzyło, to że dziennikarze sportowi odkryli marketingowy potecjał "dram". Teraz ludzie żyją sporami między Kołtoniem, Stanowskim, Tuzimkiem, Borkiem, Włodarczykiem, etc.

K#rwa. Jeśli chcę posłuchać dziennikarza sportowego, to żeby mi powiedział o kulisach kopania piłeczki. Powiedział czy Sadio Mane zapieprzał 5 kilometrów po wodę do studni, albo że mama nie kochała Michaela Ballacka. Powiedzieli ile kilometrów wybiegał Kante, albo ile niecelnych dośrodkowań miał
  • Odpowiedz
@Piekny_Maryjan: ja sie zastanawiam czy to nasza polska przypadłość, taka popularność dziennikarzy sportowych? wiem, ze w anglii popularni są głównie byli piłkarze co robią za ekspertów po karierze typu lineker, carragher, ale u nas wiekszą popularnosc maja borki stanowskie niz byli zawodnicy
  • Odpowiedz
@Piekny_Maryjan:
Ja jestem fanem Najsilniejszej Ligi Świata - Orange Ekstraklasy.
Nie oglądam za często nawet El Clasico, Ligi Angielskiej i w------e jaja na to co gadające głowy, przedłużenie menadżerów mają do powiedzenia o polskiej piłce - zabija mi to całą przyjemność.
Zadne misje futbol. Prawdy Futbolu i Cafe Futbol puszczone w tle do mycia naczyń.
Musiałbym nienawidzić życia, żeby być ciekawym co np. Mateusz Borek albo Hajto sądzą na temat sportu.
Do tego piłkę
  • Odpowiedz