@papaj_21_37: CZYSTO TEORETYCZNIE jeżeli ktoś rzeczywiście by planował coś takiego to logiczne że w łazience by zamontował zwykły zamek który mógłby od zewnątrz zamknąć kluczem którego nie dałoby się otworzyć od środka
@Mega_Smieszek: Dziewczyna bylaby zajebistym swiadkiem w ewentualnym procesie skoro nawet nie widzialaby co sie stalo lub jej zagrazalo, to bardzo racjonalne dzialanie policji, no tak bylo laska wcale nie naogladala sie gownianych seriali i nie zmysla!
zamknął ją w kiblu od zewnątrz gdzie montuje się zamek tylko od wewnątrz, logiczne XD
@Raisei-chan: no dobra, ale akurat ktoś, kto miałby przygotować się na odwalenie takiej akcji spokojnie mógłby sobie zamontować w łazience taki zamek aby zamknąć łazienkę z zewnątrz. z drugiej strony w historii nie jest powiedziane jak zamknął. wystarczy przecież zablokować drzwi klinem, też są zamknięte i nie da się ich otworzyć jeśli nie są otwierane do
2 tygodnie temu w jednej z galerii matce zaginęło dziecko. Kobieta zaczęła krzyczeć. Ochroniarze zamknęli na kilka godzin galerię. Dziecko znaleźli w toalecie, zakrwawione z ogoloną głową. Podobno taka sama historia powtórzyła się tydzień temu w innej galerii.
zamknął ją w kiblu od zewnątrz gdzie montuje się zamek tylko od wewnątrz, logiczne XD
@Raisei-chan: Pokaż mi taki zamek do łazienki... Wszystkie zamki do łazienki jakie widziałem były dwustronne, są zamki (również łazienkowe) które można zablokować z jednej strony kluczem i nie da się ich otworzyć ze środka. Stosuje je się do drzwi które mają być zamykane od wewnątrz w np. sypialni ale zamknięcie ich na klucz z zewnątrz powoduje
@Mega_Smieszek: najbardziej niewiarygodna jest w tej historii opaska. Przecież potencjalna ofiara to najlepszy świadek. Żaden policjant nie zrobiłby czegoś takiego, bo tylko utrudniłby sobie przyszłą pracę.
@szcz33pan: i miał specjalnie niestandardowe drzwi do łazienki, ale nie wpadł na to, żeby po prostu lasce telefon zabrać zanim do łazienki weszła. Tak było, nie zmyślam.
@Mega_Smieszek: Liczyłem że wraz z upowszechnianiem się neta znikną także urban legends. A #!$%@? tam, jak widać żyją i mają się dobrze, nawet historie sprzed 20 lat robią dziesiąte Koło
#tinder #logikarozowychpaskow
To będzie jakieś 100 zł mandatu lub dożywocie.
@Raisei-chan: no dobra, ale akurat ktoś, kto miałby przygotować się na odwalenie takiej akcji spokojnie mógłby sobie zamontować w łazience taki zamek aby zamknąć łazienkę z zewnątrz. z drugiej strony w historii nie jest powiedziane jak zamknął. wystarczy przecież zablokować drzwi klinem, też są zamknięte i nie da się ich otworzyć jeśli nie są otwierane do
@stanleymorison: To też dobre XD
@Raisei-chan: Pokaż mi taki zamek do łazienki... Wszystkie zamki do łazienki jakie widziałem były dwustronne, są zamki (również łazienkowe) które można zablokować z jednej strony kluczem i nie da się ich otworzyć ze środka. Stosuje je się do drzwi które mają być zamykane od wewnątrz w np. sypialni ale zamknięcie ich na klucz z zewnątrz powoduje
@szcz33pan: i miał specjalnie niestandardowe drzwi do łazienki, ale nie wpadł na to, żeby po prostu lasce telefon zabrać zanim do łazienki weszła. Tak było, nie zmyślam.