Aktywne Wpisy

MonazoPL +141
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Widzę to auto i już wiem że kierowca upośledzony z kompleksami XD.
Typ się do mnie spruł że się księciu nie usunąłem na wąskiej drodze) oczywiście ja małym autem mam do rowu s--------ć bo sobie przegryw wydłużył siusiaka przez hamerykańskie auto i nie jest wstanie się zmieścić (bo była zaspa z jednej strony XD)
Na tej drodze bez problemu mieszczą się dostawczaki i osobówki obok siebie.
Po
Typ się do mnie spruł że się księciu nie usunąłem na wąskiej drodze) oczywiście ja małym autem mam do rowu s--------ć bo sobie przegryw wydłużył siusiaka przez hamerykańskie auto i nie jest wstanie się zmieścić (bo była zaspa z jednej strony XD)
Na tej drodze bez problemu mieszczą się dostawczaki i osobówki obok siebie.
Po
źródło: pikap-Ford-F150
Pobierz

Kto pamięta grę Jagged Alliance 2? Powspominajmy trochę fajnych rzeczy które tam były. Jaka to była złota gra na tamte czasy. Pamiętam do dzisiaj przechodzenie jej Shadowem(chyba? tym z kamuflarzem) z nożem i tylko akcjami nocnymi.
Pamiętam jak zaczynałem i wybrałem sobie kilku cienkich łebków żeby dostać w------l zaraz w pierwszym mieście z lotniskiem. A potem jak już ogarnąłem i lepiej dobrałem team - to pamiętam zamówienie "Magic'a" na jeden dzień bo w bazie lotniczej były mega trudne zamki i pułapki.
No i jak się okazało, że można latać helikopterem albo znaleźć samochód. Skonstruować robota który był bardzo OP - twardy i dobry dmg. No kozak giera!
źródło: comment_1655287007bonLXVLEXAgTfQdcwRQ1sp.jpg
PobierzChyba nikt nie wspomniał o tym, ale:
- jest więzienie, Tixa, chyba miało kilka poziomów, to można tam zrekrutować jakiegoś gościa i będzie dla nas za darmo robił
- w szpitalu po zagadniu z lekarzem można za kasiorke wysłać zespół na szybsze leczenie
- jest sektor więzienia,
@ImbaJakichMalo:
- był składnik, który nasaczal kamizelkę i nam poprawiał pancerz, były też płytki ceramiczne, ale to było oczywiste,
- Konrada w Almie można było zrekrutować (nie pamiętam czy on z miasta czy MERCA go miałem)
- na lotnisko
@Kexu: nawet dwóch, jeden to Shank (pracował za jakieś grosze, ale był słaby), a drugi to nie pamiętam - jakiś Afroamerykanin i jak mu raz się odmówiło
Z tym zarządca kopalni, to widzę, że jednak trzeba było czytać dialogi, a nie tylko przyjaźnie i bezpośrednio klikać w dialogi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A na to nie wpadłem, żeby mazią wysmarować pancerz, dobry tip!
Pamiętam kiedyś zapisałem grę w takim momencie: najemnik był w trakcie ruchu, zapisałem i najemnik kończył ruch za winklem, nawet po wczytaniu sam ten ruch się dokańczał zza winklem, wychodziłem
Można ucinać głowy dowolnym postaciom. Był chyba tez quest jako łowca nagród - ze 3 głowy trzeba było przynieść.
Pojawiali się czasami najemnicy z imionami po stronie królowej - czesto mocno opancerzeni i z fajną bronią.
Trzeba było nakupić pocisków moździerzowych, obciążałeś oddział ile wlezie (w małe kieszenie najcięższe co dało się upchać to właśnie pocisk moździerzowy), leciało się na bagna (najdłużej się idzie między sektorami) i wydawało na mapie rozkaz przemarszu do sektora obok i od razu anulowało, gra rejestrowała jakby najemnicy pokonali tę drogę i doliczała punkty do umiejętności (