Aktywne Wpisy
PanStrasznieZuy +1293
Maraton Warszawski zrywa umowę z firmą 4F z powodu Januszowych praktyk, szanuję!
sakiro12 +196
#p0lka samotna matka po mokebe,chłop skomentował trafnie sytuacje życiową polki i oczywiście innym Polkom się to nie spodobało ruszyły wściekle do ataku #blackpill #logikarozowychpaskow
Kto pamięta grę Jagged Alliance 2? Powspominajmy trochę fajnych rzeczy które tam były. Jaka to była złota gra na tamte czasy. Pamiętam do dzisiaj przechodzenie jej Shadowem(chyba? tym z kamuflarzem) z nożem i tylko akcjami nocnymi.
Pamiętam jak zaczynałem i wybrałem sobie kilku cienkich łebków żeby dostać #!$%@? zaraz w pierwszym mieście z lotniskiem. A potem jak już ogarnąłem i lepiej dobrałem team - to pamiętam zamówienie "Magic'a" na jeden dzień bo w bazie lotniczej były mega trudne zamki i pułapki.
No i jak się okazało, że można latać helikopterem albo znaleźć samochód. Skonstruować robota który był bardzo OP - twardy i dobry dmg. No kozak giera!
Chociaż trcohe powtarzalne się wszystko robi potem jak juz masz fajny team i giwerki ;<
Komentarz usunięty przez autora
Jakby co to jest całkiem dobra planszówka oparta na tej grze ;)
Shadow koks, i #!$%@? robaków też koks.
Dawajcie jeszcze, super się to czyta (。◕‿‿◕
Nadal jeszcze pewnie nie odkryłem jak zrobić wszystkie questy, bo nie googlowałem raczej, ale znajdźki w postaci robota i do niego sterowania, czy samochodów do jazdy itd. to sam miód.
Zawsze miałem swoją ulubioną paczkę agentów, juz wszystkich nie pamiętam, ale Shadow, Reaper, Gus czy Magic to obowiązek.
Jedyną a zatem najlepszą broń jaką zapamiętałem to był dragunov.