Aktywne Wpisy

freedomseeker +140
W Republice Południowej Afryki gotuje się już nie na ogniu, lecz… na słońcu. Dzięki firmie SunFire Solutions społeczności wiejskie drewno i gaz zastępują energią słoneczną.
Specjalne urządzenia osiągają temperatury nawet 650 °C, potrafią zagotować wodę w zaledwie cztery minuty, a także upiec chleb czy ugotować gulasz — bez dymu i bez prądu.
Sekret tkwi w zakrzywionych lustrach, które skupiają promienie słoneczne na dnie garnka. Efekt? Moc porównywalna z kuchenką gazową, lecz całkowicie
Specjalne urządzenia osiągają temperatury nawet 650 °C, potrafią zagotować wodę w zaledwie cztery minuty, a także upiec chleb czy ugotować gulasz — bez dymu i bez prądu.
Sekret tkwi w zakrzywionych lustrach, które skupiają promienie słoneczne na dnie garnka. Efekt? Moc porównywalna z kuchenką gazową, lecz całkowicie
źródło: temp_file6141451272991820605
Pobierz

Mega_Smieszek +333
źródło: temp_file6115984893399878803
Pobierz

#heheszki #pracbaza #srajzwykopem
źródło: comment_1655213198fOQjgPCWcqU1gAQnut4Zob.jpg
Pobierz@Shmoikel: to się nazywa po prostu wyższy level rozwoju mentalnego i bycie cywilizowanym. Wiem, że w Indiach się sra przy ulicy, a gdzieś w dżungli kolesie popylają na golasa, no ale my tutaj mamy trochę inny świat i mi tam z tym dobrze.
1 - jak mozesz idz srac na inne pietro niz twoje
2 - nigdy nie patrz na ludzi z ktorymi jestes w kiblu pod zadnym pozorem, nie patrz kto wchodzi, kto wychodzi, nie odzywaj sie slowem
3 - wyciszaj telefon zeby nie dzwonil
4 - nie raguj jak ktos cos do ciebie mowi
5 - zachowaj po
@adamec: No i jeszcze mu za to płacą. Dobrze kombinuje.
@hipokryzjawkutos: też pierwsze co pomyslałem to o
- yyyyyy
- yyyyyyy
- plum!
- gratulacje!
- nie nie, to okulary mi wpadły