Wpis z mikrobloga

jestem zje#$any ale uważam, że toalety w miejsach publicznych powinny być prawdziwymi osobnymi pomieszczeniami, a nie dyktą, która tylko oddziela od siebie sracze(jak picrel). Ostatnio poszedłem na jedynkę w robocie, gdzie mamy właśnie takie dykty tylko. W kabinie obok typ uwalniał barabasza. W pewnym momencie barabasz przed opuszczeniem postanowił wydać z siebie tak komiczny, soczysty i jednocześnie długi dźwięk pierda, że autentycznie na głos parsknąłem pod nosem xD Typ na bank to słyszał, więc postanowiłem się jak najszybciej stamtąd ulotnić, bo może to jakiś mój bliski współpracownik i byłby troche pszyps XD
#heheszki #pracbaza #srajzwykopem
silnikAtrakcyjny - jestem zje#$any ale uważam, że toalety w miejsach publicznych powi...

źródło: comment_1655213198fOQjgPCWcqU1gAQnut4Zob.jpg

Pobierz
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

są tacy jak ty dla których sranie to mistyczne przeżycie i potrzebują do tego samotności i sterylnych kabin, gdzie przez nikogo nie niepokojeni mogą kontemplować obrzęd srania.

@Shmoikel: to się nazywa po prostu wyższy level rozwoju mentalnego i bycie cywilizowanym. Wiem, że w Indiach się sra przy ulicy, a gdzieś w dżungli kolesie popylają na golasa, no ale my tutaj mamy trochę inny świat i mi tam z tym dobrze.
  • Odpowiedz
Tak tylko w tym wątku kałowo-toaletowym przypomnę, że wszelkie smrody, które czujecie w kiblach publicznych to tak naprawdę cząstki g..a, które wyszły z kiszek innych, a weszły do Waszych nosów (a więc i prawdopodobnie do gardła.. smacznego) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@silnikAtrakcyjny: zgadzam się... w pracy takie kible to zgroza, jeszcze w jakichś galeriach to spoko, z nikim się nie znasz, ani nic, ale np u mnie w robocie siedząc kiedyś na kiblu słyszałem jak typ się brandzluje... chyba mnie nie słyszał, a ja też raczej się nie obnoszę z dwójką jak już siedzę i...to było straszne ()
  • Odpowiedz
@silnikAtrakcyjny: Oj opie kilka zasad ktory nauczyly mnie lata pracy w korpo:
1 - jak mozesz idz srac na inne pietro niz twoje
2 - nigdy nie patrz na ludzi z ktorymi jestes w kiblu pod zadnym pozorem, nie patrz kto wchodzi, kto wychodzi, nie odzywaj sie slowem
3 - wyciszaj telefon zeby nie dzwonil
4 - nie raguj jak ktos cos do ciebie mowi
5 - zachowaj po
  • Odpowiedz
czlowieku XD nawet psy jak srają to sie patrzą na innych członków stada, zeby być w pore zaalarmowanym o niebezpieczeństwie, bo sranie i sen lub utrata przytomnosci to jedyne sytuacje w ktorych ssak jest bezbronny XD nikt kogo moge wyobrazic sobie, ze znam, nie gustuje raczej w sraniu grupowym XD Chlop z produkcji co sie spruł, że nikt nie chce jego gówna wąchać

@hipokryzjawkutos: też pierwsze co pomyslałem to o
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@Uqes: @onekotan88: kiedyś się wypróżniałem w takim właśnie amerykańskim kiblu na delegacji w pracy. Siedzę, robię swoje i widzę przez tą szparę, że wszedł sobie kolo i myje ręce przy umywalkach naprzeciw. I tak sobie patrzę co robi, a on nagle patrzy w lustro i przez to lustro na mnie patrzącego przez tę szparę XD krindżówa była niesamowita
  • Odpowiedz