Aktywne Wpisy

RomanPL +24
Mam nadzieję że nie zgnije w sztumie za ten wpis ale cóż spróbuję wyjaśnić naszemu mentorowi tym razem z dziedziny postępowania karnego. W stosunku do osoby podejrzewanej nie może być zastosowany tymczasowe aresztowanie. Tymczasowe aresztowanie stosuje się do osoby podejrzanej w postępowaniu karnym. Jest to najcięższy środek zabezpieczający stosowany w wyjątkowych przypadkach i rzadko stosowany jeżeli chodzi o przestępstwo nękania. Naprawdę gruba akcja musi się dziać żeby sąd zastosował tymczasowy areszt w

JanDzbanPL +39
Scifun założył patronite w celu szybszej produkcji materiałów i od tego czasu nic nie opublikował. W ciągu roku opublikował tylko jeden film o Titanie podzielony sprytnie na 3 filmiki - jeszcze przed założeniem patronite. 50k miesięcznie, 320k łącznie za nic. W ogóle mnie to nie dziwi że Polacy kupują pizzę z serem po 60zl ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polskiyoutube #scifun
źródło: 1000019588
Pobierz

#metaxynarowerze #rower
źródło: comment_1654680295l4h7pkRzvQHgBLIPnynfPl.jpg
Pobierz@Szatan_Krol_Ciemnosci: obym ja jego, a nie on mnie.
@cnka: w ogóle. I problem niszczenia się bloków przez pociąg w zasadzie nie występuje. W szosowych blokach chodzę i noszę rower na gruzach, więc posadzkami na PKP nie przejmowałbym się wcale.
@krabozwierz: nie jest to wielki wyczyn, jak ktoś mieszka i
@metaxy: O, przypomniałeś mi - https://sport.onet.pl/kolarstwo/jak-przejechac-100-km-na-rowerze-szosowym-ekspert-przedstawia-szczegolowy-plan/1g4sbp2
Jak wchodzę na swoje kwadraty, to Ty już tam byłeś, jesteś nr 1 w Polsce? Gratuluję i podziwiam.
@ha-mir: w ilości kwadratów (czerwone) jestem 1 na świecie, klaster (zielone) 5 i max square (niebieskie) 16, ale akurat na niebieskim się nie skupiam.
@metaxy: bo tam są te durne zaciski TRP. Też się z tym męczyłem rok i wymieniłem tydzień temu klamki na też 105 ale hydrauliczne i zaciski na hydrauliczne 105 na przód i Deore na tył - teraz jest cudownie. Także ocenianie tarcz poprzez Tribana 520 jest niesprawiedliwe bo to te gownianie wymysły hydrauliczno-mechaniczne od TRP tam psują smak życia
@mwmichal: tak, mam w planie wymienić. Jak mówię te hybrydowe TRP mają tylko jedną zaletę - łączą wszystkie wady obu systemów i ani jednej zalety.
generalnie wymiana na nowe hydrauliczne 105 wyszła mnie 600zł po sprzedaniu TRP i mechanicznych klamek 105 na olx. IMO najlepsza inwestycja roku. Także polecam każdemu użytkownikowi Tribana zaraz po kupnie sprzedaż ww. elementów, przejście na prawdziwe hamulce wyjdzie Was grosze (ja sprzedawałem używane podzespoły a kupowałem nowe) a życia sobie nie zatrujecie.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@metaxy:
źródło: comment_1654694572BDYR8rzQwFOKJiz1Hxih80.jpg
Pobierz@metaxy: Żona pewnie szczęśliwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://fitwheels.eu/kola-dt-swiss-straightpull-r460-o-lite-1610g-p-323.html
Komentarz usunięty przez autora