Aktywne Wpisy
skrajnie-umiarkowany +1206
Zmarł polski żołnierz raniony na granicy.
W tym wątku wrzucamy mordy tych którzy szczuli przeciwko Polsce, przeciwko polskim żołnierzom i SĄ ZA TO WSPÓŁODPOWIEDZIALNI
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja
W tym wątku wrzucamy mordy tych którzy szczuli przeciwko Polsce, przeciwko polskim żołnierzom i SĄ ZA TO WSPÓŁODPOWIEDZIALNI
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja
Polnischefuhrer +51
#przegryw nigdy nie rozumiałem czemu inni faceci spuszczają się nad samochodami. Dla mnie samochód musi mnie przewieźć z punktu a do b. Natomiast jego parametry parametry techniczne gdzie typu ilość koni, zawieszenie i inne bzdety mnie #!$%@?ą, na #!$%@? Ci samochód 250km skoro na każdym kroku masz fotoradar? XD
#metaxynarowerze #rower
@Szatan_Krol_Ciemnosci: obym ja jego, a nie on mnie.
@cnka: w ogóle. I problem niszczenia się bloków przez pociąg w zasadzie nie występuje. W szosowych blokach chodzę i noszę rower na gruzach, więc posadzkami na PKP nie przejmowałbym się wcale.
@krabozwierz: nie jest to wielki wyczyn, jak ktoś mieszka i pracuje w
@metaxy: O, przypomniałeś mi - https://sport.onet.pl/kolarstwo/jak-przejechac-100-km-na-rowerze-szosowym-ekspert-przedstawia-szczegolowy-plan/1g4sbp2
Jak wchodzę na swoje kwadraty, to Ty już tam byłeś, jesteś nr 1 w Polsce? Gratuluję i podziwiam.
@ha-mir: w ilości kwadratów (czerwone) jestem 1 na świecie, klaster (zielone) 5 i max square (niebieskie) 16, ale akurat na niebieskim się nie skupiam.
@metaxy: bo tam są te durne zaciski TRP. Też się z tym męczyłem rok i wymieniłem tydzień temu klamki na też 105 ale hydrauliczne i zaciski na hydrauliczne 105 na przód i Deore na tył - teraz jest cudownie. Także ocenianie tarcz poprzez Tribana 520 jest niesprawiedliwe bo to te gownianie wymysły hydrauliczno-mechaniczne od TRP tam psują smak życia
@mwmichal: tak, mam w planie wymienić. Jak mówię te hybrydowe TRP mają tylko jedną zaletę - łączą wszystkie wady obu systemów i ani jednej zalety.
generalnie wymiana na nowe hydrauliczne 105 wyszła mnie 600zł po sprzedaniu TRP i mechanicznych klamek 105 na olx. IMO najlepsza inwestycja roku. Także polecam każdemu użytkownikowi Tribana zaraz po kupnie sprzedaż ww. elementów, przejście na prawdziwe hamulce wyjdzie Was grosze (ja sprzedawałem używane podzespoły a kupowałem nowe) a życia sobie nie zatrujecie.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@metaxy:
@metaxy: Żona pewnie szczęśliwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://fitwheels.eu/kola-dt-swiss-straightpull-r460-o-lite-1610g-p-323.html
Komentarz usunięty przez autora