Wpis z mikrobloga

Kiedy Mateusz dragon wielki przestał grać?

@laggeros: jak mu znerfili sdki walące po 1k :D

@Pix777: Bubble to też kawał mendy przez to, że jej mężem był Nietsche - ówczesny GM. Jest parę filmików, jak ludzie ją atakują, a następne wpada mężulek i rozdaje bana xD
  • Odpowiedz
@Czekoladowyrenifer: też znam ten kanał i uwielbiam się cofać w czasie dzięki oglądaniu tych filmów. Najwiekszy szok przeżyłem, gdy w filmiku z 2004 roku gość sprzedawał pacca na rok za 120k. Kurde, jak to się wszystko zmieniło
  • Odpowiedz
Lord był spoko

@FoxX21: To był chyba ten oryginalny właściciel, jeszcze z czasów Rainmakers Academy? Ktoś z Old Campu (należałeś może?) wspominał, że był całkiem spoko.

Potem Elera się zepsuła mocno, były plotki, że jakiś brazylijski bogol wykupił Paulistinhę i kilka innych wysokopoziomowych charów.
Przez jakiś czas nowa brazylijska gildia utrzymywała hegemonię, aż część high leveli nie postanowiła podgrzać trochę atmosfery i mimo mniejszych sił zaczęli zorganizowanie polować na ludzi.
  • Odpowiedz
To chyba oryginalny właściciel, jeszcze z czasów Rainmakers Academy?

@NoMercyIncluded: on słabo mówił po angielsku z tego co pamiętam jeszcze, ale jego "znajomi" pomagali przy taki rozmowach.

Należałeś do Old Campu?

@NoMercyIncluded: szczerze to nie pamiętam jak nazywała się gildia, w której byłem. Miałem kiedyś screeny, wszystko poszło kiedyś wraz z dyskiem w niepamięć.
  • Odpowiedz
@NoMercyIncluded: byłem w Polskiej gildii wtedy, pamiętam, że nie było żadnej kosy między nami i brazolami, a nawet sobie pomagaliśmy, pamiętam też, że były jeszcze inne gildie z PL, które niezbyt nas lubiły :)
  • Odpowiedz
@Vegasik69: Pamiętam jak za dzieciaka wbiłem 43 lvl jakoś, każdy na ośce patrzył na mnie jak na jakiegoś high lvla bo wszyscy mieli po 20-35 xD
Z dwa miechy to wbijałem, teraz to pewnie w dwa dni da rade wbić, piękne czasy.
Praktycznie każdy grał w tibie, u mnie na 20 kolegów na osiedlu nie grało może z dwóch.
MDW był kimś takim dla nas jak Messi dla fanów piłki
  • Odpowiedz