Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@Vegasik69: sunrise, power abuser jakich mało. Podejrzewam, że typ był dorosły jak grał i rekompensował sobie życie w pixelach. XD Do tego mania wielkości, szkoda ryja strzępić.
  • Odpowiedz
@Chyalla77: PVP Enforced serwer pamiętam jak dziś, a braciak miał protektorat od Saymona, kumpla Taifuna z gildii i każdy mógł nam naskoczyć. Jako dzieciak się jarałem tym xD
  • Odpowiedz
@Erimar: I ten legendarny filmik jak po niego wpadli na trapa edron i nikt podejsc nie mogl do czasu kiedy mial MFy albo jak gosc 150+ ek zabral mu loota a ten go prawie na 2 UE mial,nostalgia.
  • Odpowiedz
@Vegasik69: czasami się zastanawiam, jak wygląda ich życie, czy w ogóle żyją, czy myślami wracają do Tibii, czy może mają jakieś noob chary, na które czasami wchodzą. Jak wpisuję na tibia.com nicki starych znajomych i widzę, że od kilku ładnych lat się nie logowali, to czuję się jak na takim cmentarzu z tego screena wyżej
  • Odpowiedz
lord

@kaaaPiii: Lord był spoko, grałem kiedyś(2004-2005 ?) na Elerze i szło z jego gildią fajnie się dogadać - wystarczyło nie być typowym pysznym tibijczykiem, a i też potrafiłem sprzedawać im innych graczy z PL, którzy później kończyli z huntem xD
  • Odpowiedz