Aktywne Wpisy

Plonacawyplata +245

Famine +159
Ktokolwiek napisze filtr/wtyczkę do ukrywania tego powinien być natychmiast beatyfikowany bez rozróżnienia na wyznawaną religię
#oswiadczenie
#oswiadczenie
źródło: temp_file4137377395543729351
Pobierz

Gdyby kurczowo trzymać się rozkładu pracy niektórych lekarzy z tego portalu umawiających wizyty co kilka minut, to pacjenci ledwo co zdążyliby zdjąć kurtkę, usiąść na krześle i już musieliby zbierać się do wyjścia
#lekarz100k #konowalposting #lekarz #znanylekarz
źródło: 4D649C08-D284-4757-B705-8ADF2641EFCB
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Ksiega_dusz: a co zrobisz? wezwiesz policje? czy nie pojdziesz w ogole do lekarza?
jak na rynku nie ma konkurencji bo grupa zawodowa pilnuje zeby ich bylo zawsze za malo
Tak samo jak ta poniżej z której wnioskuje (jeśli rozumiem dobrze?) że winny jest tu pacjent który czekał TYLKO 2h zamiast być cierpliwym?
PS
Fajne są też wzmianki o jego gabinecie gdzie okazuje się, że nie ma poczekalni i czeka się na ulicy aż Ci otworzy drzwi
źródło: image
PobierzPrzez ostatnie 2 lata sam bujałem się od lekarza do lekarza i już wiem co to za banda.
Wszystko trwało może 5-7 minut po czym zaczalem mu zadawać pytania żeby po prostu zrozumieć istotę problemu, poprawić profilaktykę, no cokolwiek.
W odpowiedzi usłyszałem: "proszę pana ja nie mam czasu na rozmowy, inni pacjenci czekaja".
Kompletna znieczulica oraz 600zl wywalone do kosza jak się okazało później.
Komentarz usunięty przez moderatora