@Piccolo22: Miras nie ma co sie obwiniać, sama zniszczyła to co wy razem pielegnowaliscie. Po prostu znalazła lepsza gałąź przez co wymieniła ciebie. Rada na przyszlosc: nie ufaj nikomu w stu procentach a szczególnie kobiecie w związku. Skup sie na swoich pasjach a w ciągu miesiąca lub dwóch zapomnisz. Niestety nie posiadamy solinizmu jak kobiety, wie prxy rozstaniach dlatego to tak przechodzimy. Trzymaj sie tam.
@Piccolo22 pomijając to że znamy sytuację tylko z jednej strony powiem tak: zmniejszenie libido to nic dziwnego ale to że wolała spać z dala od ciebie to już coś znaczy. Powodów może być dużo od zwykłego bolca na boku do wypalenia uczucia przez głupie przeświadczenie że zasługuje na coś więcej. Aby związek się udał potrzeba dwojga ale żeby rozpadł wystarczy jedno. Więc nie miej do siebie pretensji tylko zainwestuj w siebie
bycie aż tak dobrym nie popłaca kobiety nie kochają tak samo jak mężczyźni, widocznie pojawiła się lepsza gałąź i pewnie już o tobie zapomniała będziesz miał nauczkę na przyszłość
Chciałbym się was zapytać, czy mam prawo się o cokolwiek obwiniać?
@Piccolo22: nie, zawsze robiłeś coś co było aktualne z twoim stanem wiedzy. Nawet jeśli teraz dowiesz się, że coś z------s - to nic nie zmieni, bo wtedy nie wiedziałeś o tym, więc nie masz czemu się tym zadręczać
@costusmierdzi: Oczywiście, że okazywałem i zawsze miałem wrażenie, że więcej niż ona. Miałem wrażenie nawet czasem, że nie była w stanie dla mnie zrobić najprostszej rzeczy, a jak skakałem w kółko, żeby mogła się poczuć jak najlepiej. Przynajmniej tak było przez pierwsze 4 lata, potem praca i studia, ale i tak robiłem wszystko co mogłem, aby okazać zainteresowanie.
@Piccolo22: znalazła lepszą gałąź wiec puściła te którą trzymała czyli ciebie. Kolega z Valoranta pewnie ładniejszy lepiej sytuowany, lepsza gadka i była już znudzona związkiem z tobą co zagrało na twoja niekorzyść. Kobiety to emocjonalne ćpunki i widocznie on dostarczy ich więcej niż wieloletni chłopak z którym jest jak przyjacielem Możliwe że im nie wyjdzie albo on ją zostawi i będzie próbowała wrócić do Ciebie jako bezpiecznej przystani. Jeśli masz
@Mizoginus_MaximusIII: No właśnie jest to podobno jakiś chłopak z myślami samobójczymi i ledwo co po maturze, którą nie wiadomo czy nawet zda i całe dnie n--------a w komputer. Widocznie nie wszystko musi być takie czarno-białe :P
Ja tam mam amstaffa i jakoś problemu od 6 lat z nim nie ma. A mina ludzi jak go mijają na chodniku bezcenna. Tylko w komunikacji miejskiej mu kaganiec zakładam. #psiarze
@Piccolo22: nie
Komentarz usunięty przez autora
Powodów może być dużo od zwykłego bolca na boku do wypalenia uczucia przez głupie przeświadczenie że zasługuje na coś więcej.
Aby związek się udał potrzeba dwojga ale żeby rozpadł wystarczy jedno. Więc nie miej do siebie pretensji tylko zainwestuj w siebie
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
kobiety nie kochają tak samo jak mężczyźni, widocznie pojawiła się lepsza gałąź i pewnie już o tobie zapomniała
będziesz miał nauczkę na przyszłość
@Piccolo22: nie, zawsze robiłeś coś co było aktualne z twoim stanem wiedzy. Nawet jeśli teraz dowiesz się, że coś z------s - to nic nie zmieni, bo wtedy nie wiedziałeś o tym, więc nie masz czemu się tym zadręczać
Polecam cały kanał Musisz wiedzieć na YT. To wszystko wyjaśni
Możliwe że im nie wyjdzie albo on ją zostawi i będzie próbowała wrócić do Ciebie jako bezpiecznej przystani. Jeśli masz