Wpis z mikrobloga

Ja tam mam amstaffa i jakoś problemu od 6 lat z nim nie ma. A mina ludzi jak go mijają na chodniku bezcenna. Tylko w komunikacji miejskiej mu kaganiec zakładam. #psiarze
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szczeki32: strach się bać. Wyłapuje kopa na nos i po tym agresorze. Miałem w życiu kilka niebezpiecznych ras psów które z racji wieku odeszły z tego swiata i osobiscie nie mam zadnych lęków do takich psów.
Mam kumpla który panicznie boi się nawet yorków.
Skoro radoche ci daje to że ludzie panikują na widok twojego psa musisz mieć cos nie tak pod kopułą i leczysz psem swoje kompleksy. Nie wiem
  • Odpowiedz
  • 1
@stara_biauka_ to chyba nie jest radość, ale mysle ze jest to troche zabawne kiedy ludzie uciekaja przed dużym "pluszowym" zwierzakiem, bo ich wyobrażenia nie maja pokrycia w rzeczywistości.
  • Odpowiedz
@szczeki32: o kurła c klase i to jeszcze w amg.
Normalnie zazdro... białe z oklejonym folią dachem w kolorze czarnym czy już z panoramą?
Nie no szok...
Na 190cm wzrostu to w tej c klasie siedzisz jak na taborecie?
  • Odpowiedz
@szczeki32: Nie wiele przeszkadza żeby posiadać Amstafa ale trzeba być twardym i trzymać psa krótko, jednocześnie utrzymując z nim stosunek emocjonalny, dlatego właśnie większość nie powinna posiadać takich psów, ale to nie dotyczy wszystkich, primo nie powinno się posiadać 60 kg psa samemu ważąc podobnie jak ten pies, wielkiego psa powinni móc posiadać faceci ważący 130 kg i mający 190 cm wzorstu by go spacyfikować, do tego takie psy trzymane
  • Odpowiedz