Aktywne Wpisy

AndresIniesta +11
Powiedzcie dlaczego macie luksus wyczekiwania szlagiera Paragwaj-USA w środku nocy?
Ja nową robotę zaczynam dopiero w sierpniu, więc idealnie na mundial ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz
Ja nową robotę zaczynam dopiero w sierpniu, więc idealnie na mundial ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz

wfyokyga +129
źródło: temp_file3432145863218951874
Pobierz

źródło: comment_1653297630jvB94uMrzdmvGt0MQdD13B.jpg
PobierzTo oponiarz mógłby się uczyć, bo jak przegrywa wyścig to zwala winę na zespół a wmawia że on dał z siebie wszystko i to jego trzeba przez 3 minuty
@Tasde: To ten słynny Dr Dre
Było bo Robił co zespół kazał i Vettel go wyprzedził i mógł czuć się oszukany tak jak w Rosji gdzie była jakaś umowa z Vettelem dotycząca startu ale Vettel stwierdził ze to nie obowiązuje xd Przez co Leclerc nie miał szans by wygrać ( a szanse miał większe niż Vettel który chciał powrotu V12( ͡° ͜ʖ ͡
Ale nic dziwnego, goście skupieni na maksa, narwani do granic możliwości, napompowani adrenaliną właśnie cisną pojazdem kołowym jak mało kto na świecie... Nic dziwnego, że emocje biorą górę w takiej sytuacji.
@TheBestThing: Co to za p---------e xD Chłop wyżej ci wyjaśnił że jedno do drugiego ma się nijak. Wkurzenie się o coś co nie działa a powinno =/= "tyres are gone" i jednoczesne kręcenie najszybszych okrążeń czy inne "chłopaki spadłem na p19 i chyba się wycofam by oszczędzać silnik" a potem dojechanie na 5 miejscu
Ja się Maxowi nie