@vikop-ru: @Qontrol: u mnie Pumki kupione na promocji mocnej, od razu wziąłem 4 pary i mam na cały rok, zdecydowanie najwygodniejsze jakie nosiłem. :D New Balance też mi się trzymały nieźle, nawet pół roku, więc też git. Zawsze wszystkie przecierają się w tym samym miejscu, widocznie tak stawiam stopę. No i we wkładce robi się dziura po dłuższym czasie XD ale mam zapasowe
@zielonykrul: Ja robię codziennie 10-20km. Fakt ze mam gdzie bo las z fajnymi górkami mam pod nosem. Ale co do motywacji, to w wersji darmowej proponuje podcasty. Ewentualnie minimalna inwestycja storytel/Empik/Legimi lub chociażby yt premium i odsłuch wywiadów, reportaży czy innego pazdziezu w temacie Twoich zainteresowań. U mnie działa bezbłędnie i często rwę się, żeby wyjść lub decyduje na dodatkowe kilka km byle by dokończyć ksiazke lub posłuchać nowego odcinka
@Qontrol: odstaw cukier i przestaw myślenie na tryb spalania. Spalaj więcej kalorii niż zjadasz i tyle ci wystarczy. Żadna dieta nie jest dobra jeśli lubisz w--------ć
@Felonious_Gru: Dokładnie. Kupiłem i lepsze niż adidasy xD Jedynie sztolkapa (metalowa wkładka do ochrony palców) trochę krzywo ułożona ale już się przyzwyczajam.
@SingletoneIsGone: To coś robisz nie tak lub masz mocno rozwalony metabolizm. Przeanalizuj czy rzeczywiście trzymasz 2k, czy nie masz przekąsek czy nie czitujesz za często i czy wszystko wliczasz: napoje, owoce, przekąski itd.
@Felonious_Gru: jak będę w domu to dam ci namiary na zajebiste wkładki, trzeba się do nich przyzwyczaić bo stupki dziwnie się na nich czują ale obecnie nie wyobrażam sobie chodzenia bez tego ustrojstwa xD
@SingletoneIsGone: Sam mam mocno zoptymalizowany metabolizm ;) ale jak się za siebie biorę i aktywność mam na poziomie 15k kroków, to bez problemu schodzę 1-2kg na tydzień. Zależy tez jeszcze od wagi, jak masz trzycyfrowe to całkiem inaczej niż przy 60kg.
Od początku lutego do dzisiaj (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Waga ze 136 na 120kg w półtora miesiąca (✌ ゚ ∀ ゚)☞
źródło: comment_1653106490GRbFBmeOBW1ik6QOODYILr.jpg
Pobierzźródło: comment_1653125350xaoWvnYR0kLWjhWRQdBD0a.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Qontrol: odstaw cukier i przestaw myślenie na tryb spalania. Spalaj więcej kalorii niż zjadasz i tyle ci wystarczy. Żadna dieta nie jest dobra jeśli lubisz w--------ć
Nic, po nocce. Lecę spać. Bawcie sie ludzie.
Na drugi dzień jeszcze bolało, takze ładnie musiałem wykrzywić. A już paręnaście miesięcy nie miałem takiej akcji...
Blancik, piwko, nutella i Elden Ring. To jest życie 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Zależy tez jeszcze od wagi, jak masz trzycyfrowe to całkiem inaczej niż przy 60kg.
@Felonious_Gru: to czas na butki gejszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)