Aktywne Wpisy

jmuhha +48
Wytłumaczy mi ktoś jak to jest, że kiedyś nie było nic a były dzieci?
źródło: 1000021453
Pobierz
Antorus +220
W gimbazie miałem paru kolegów, akurat wtedy Vice City było "hot" gierką i wszyscy grali.
Dużo ludzi utykało na wyścigu z klubu Malibu, gdzie prowadząc jakiegoś lipnego sentinela trzeba było wygrać z dopakowanym Sabre Turbo.
I tu wchodzę cały na biało, mówiąc im że po prostu zmodowałem pliki w grze i nawet z miejsca dziad nie ruszył.
Jak? Przecież nie ma takich kodów do tej gry. Pokaż!
No to im pokazałem. Wziąłem motur PCJ500, ustawiłem mu
Dużo ludzi utykało na wyścigu z klubu Malibu, gdzie prowadząc jakiegoś lipnego sentinela trzeba było wygrać z dopakowanym Sabre Turbo.
I tu wchodzę cały na biało, mówiąc im że po prostu zmodowałem pliki w grze i nawet z miejsca dziad nie ruszył.
Jak? Przecież nie ma takich kodów do tej gry. Pokaż!
No to im pokazałem. Wziąłem motur PCJ500, ustawiłem mu
źródło: hq720
Pobierz

Ja przeważnie przejeżdżam przez przejścia dla pieszych, po prostu zwalniam wtedy do tempa przechodniów i staram się nie blokować nikomu drogi. Schodzę z roweru tylko przy bardziej ruchliwych drogach bez sygnalizacji świetlnej.
#rower #rowery #przepisydrogowe
źródło: comment_1652953062262ImJS0LeMiDNvDHLcRZL.jpg
PobierzZsiadacie z roweru przed przejściem dla pieszych?
Co nie zmienia faktu ze ddr tam nie. Tak samo na google maps przy wlaczonej opcji "trasy rowere" nie ma tam zaznaczonej nitki
źródło: comment_1652955758iusbs7D5wBZWgV8ocnPcA9.jpg
Pobierzźródło: comment_1652955968rXIsAcfIXq8DltVVaWx2Q4.jpg
PobierzTrzecie
źródło: comment_1652955988H4FA9CmNujHxITzpkMKato.jpg
Pobierz@Wasz_Pan: Dokładnie. Tak jak kierowcy po pierwszym mandacie za przekroczenie prędkości już jej nie przekraczają.
@zmasowanyatak: ależ nie trzeba po chodniku jechać, żeby trafić na pasy
https://www.google.com/maps/@52.3148751,16.141671,3a,75y,76.29h,59.68t/data=!3m6!1e1!3m4!1smdbiwTDOtaogprSS89fP3w!2e0!7i13312!8i6656
Bardziej na zasadzie, żeby pozbyć się ich z jedni, niż żeby stworzyć warunki do bezpiecznej jazdy na rowerze.
Takie patologie to jest to z czym m.in. aktywiści walczą o jakość i ciągłość infrastruktury. Bo bez tego ciężko
Komentarz usunięty przez autora