Aktywne Wpisy
JudzinStouner +124
Skisłem dzisiaj z wykopków potwornie. Dowiedziałem się, że nowy Mustang to sportowe auto dla biedaków xD Samochód, który kosztuje u nas w wersji V8 od 310 do 370k jest dla biedaków xD Przeczytałem też, że jaranie się nim jest debilizmem, bo w USA jeżdżą nim spoceni robole.
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, czyją jest wina kolizji? Czarny VW Sharan przyspieszył i specjalnie uderzył. Miał stare uszkodzenia na prawym przednim zderzaku.
#motoryzacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
Mirki, czyją jest wina kolizji? Czarny VW Sharan przyspieszył i specjalnie uderzył. Miał stare uszkodzenia na prawym przednim zderzaku.
#motoryzacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
Uprzedzając: według niektórych miłośników obcisłych gatek, rowerzysta musiał jechać po jezdni, bo tam daleko jest pojazd na jego drodze. Ja jednak uważam, że manewr ten można było wykonać sprawnie i szybko na przestrzeni maks kilku metrów. Nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym ( ͡º ͜ʖ͡º)
#pedalarze #rower #obcislegatkitostanumyslu
@kiszczak: bo przecież droga jest zawsze pusta i nie ma na niej aut, więc takie manewry można wykonywać zawsze na przestrzeni maks kilku metrów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dokładnie. A jeszcze bardziej pedalarzy łamiących przepisy( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
Tak, źle jedzie.
To definitywnie pokazuje, że nazywanie ludzi na tym tagu pedalarzami, zakutymi łbami ma sens!
Tego jeszcze nie widziałem. Zapamiętam, dzięki ( ͡º ͜ʖ͡º)
Skąd ta projekcja? Pokaż mi gdzie pochwalam łamanie przepisów przez kierowcę, albo miej odwagę i przeproś.
Pedalarz już zgłoszony. Kierowca przeprosił grzecznie, więc nie ma powodu.