Wpis z mikrobloga

#igrzyskabebzonow v6
niestety mam malo czasu pisac podsumowania, ale postaram sie takie zbiorcze z tygiodnia 4 i 5

w skrocie - jest zle
grubasy sa leniwe, tluste i glupie

serio patrzcie na dane:
jak 4 tydzien byl jescze nie taki zly bo netto stracilismy 31,42 kg - bo 16,15kg przytylismy!
piaty tydzien to jzu porazka po calosci - netto stracilismy 11,9 kg a przytylismy prawie 23
w 4 tygodniu 20 osob przytylo a w piatym 21
w igrzyskach na odchudzanie!

nawet nie bede sie wyzlosliwial wiecej, ale napawde, sa to bardziej #i------------------a niz w odchudzaniu
dodatkowo mimo luzniejszych zasad (2 tyg zamiast 1 tygodnia mozna nie wpisac wagi) to i tak 11 grubasow odpadlo
sa tacyleniwi ze nawet wpisanie wagi jest dla nich wysilkiem ponad sily

jestem rozczarowany, zniesmaczony i w ogole zebralem najbardziej leniwa grupe jaka byla do tej pory
wstyd mi za was

jasne, jest kilka jednostek ktore cos robia, ale ze tak powiem ta lyzka miodu w beczce smalcu niewiele zmienia
odechciewa sie panowie i panie, odechciewa sie

#odchudzanie #chudnijzwykopem
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Gruba świnia jestem. Wiem o tym. I toja przytyłem 2 kilo. Od poniedziałku koniec żarcia. Od poniedziałku, bo właśnie jadę do Krynicy na imprezę firmową. Wiem, tłumaczę się, zupełnie jak na spaslaka przystało
  • Odpowiedz
Mam taki problem, że jak jem za mało to nie robię kupy kilka dni:D No i boli mnie brzuch, męczę się. Obżeram błonnikiem, ale nic mi to nie daje;(
Jakieś złote rady?
  • Odpowiedz
@tomszczyk to podeślij na priv. Wzrost wiek waga obwód w pępku.
Zacelismy 8 września jak masz dane z tamtego czasu to super jak nie to zaczniesz na świeżo.
I mamy dwa cele wyznaczyć. Podawaliśmy po 8 i 15 tyg jaką chcemy wagę ale u ciebie to będzie za 2 i 9 tyg bo szósty już leci
  • Odpowiedz