Aktywne Wpisy

zielonzielon +39
#mecz
Ale wpisy pod tagiem troche pokazują jakie normictwo tu siedzi. Traktowanie Interu jak jakiegoś słabiaka co się cudem dostał do półfinału, bo dla normika kluby piłkarskie to Real, Barcelona i eeee cała reszta.
Grande Inter, pisze to jako fan Juve
Ale wpisy pod tagiem troche pokazują jakie normictwo tu siedzi. Traktowanie Interu jak jakiegoś słabiaka co się cudem dostał do półfinału, bo dla normika kluby piłkarskie to Real, Barcelona i eeee cała reszta.
Grande Inter, pisze to jako fan Juve

leszekbialy +77

#it #programowanie
źródło: comment_1652344188Kscm3StQm761EHROM3g6bJ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Ekscentryczny_obserwator: matura nie. Koniec końców to jest kawałek papieru, pieczątka i tyle. Ale jej brak - to, że typ nie był w stanie zdac podstawowej matury na 30% (zakreślając odpowiedzi losowo ma już 25%) - bardzo źle wróży w kwestii nie tylko jego wiedzy ale też zdolności jej zdobywania, uczenia się i rozwiązywania jakichkolwiek problemów.
@elf_pszeniczny: jednak umiejętność czytania ze zrozumieniem przydaje się nawet na froncie, a jeśli typ nie potrafi wyciągnąć 30% z matematyki, albo chociażby ma o to obawy, to znaczy, że nie potrafi skorzystać nawet z karty wzorów.
@elf_pszeniczny: Zdaje się że sporo bibliotek npm cię ominęło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.npmjs.com/package/quaternion
A z trudnościami w uzyskaniu 30% z podstawowej matmy to nie wyobrażam sobie specjalnych perspektyw na świadome funkcjonowanie we współczesnym świecie, a co dopiero programowanie
@WolfSky: mam takiego ziomka z liceum, który robi
Matematyka nie jest potrzebna, ale absolutne minimum myślenia jest.
Nie zdałem matury z matmy, uczę się teraz matmy dla siebie, przed tym jak się uczyłem pisałem sobie w arduino czy frontendowo.