Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +31
Niedzielne #rozdajo gdzieś między rosołem a schabowym! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do zdobycia jest karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
A zasady
Do zdobycia jest karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
A zasady
źródło: Rozdajo JakDorobic (3)
Pobierz
Anonim5 +3
Ile może stać samochód bez odpalania silnika? U mnie już stoi 3 tygodnie z rozładowanym akumulator i zastanawiam się czy silnik się nie popsuje od tak długiego nieużywania. Za 1-2 tygodnie mam zamiar naładować akumulator i odpalić silnik.
#motoryzacja #pytanie #pytaniedoeksperta #mechanikasamochodowa #mechanika
#motoryzacja #pytanie #pytaniedoeksperta #mechanikasamochodowa #mechanika

@stray_dog: Oczywiście i nigdy to nie wyjdzie. W koncu nie ma rodziny ani znajomych xD Co wy cpiecie.
@XpedobearX: a rodzina i znajomi to od razu wszystko wiedzą, a nawet jak wiedzą to wyciągną to przy niedzielnym obiedzie XD
Kiedyś każdy miał reputację, i kobieta, i mężczyzna, w dobie poznawania ludzi w internecie to zwyczajnie nie działa, dlatego zalecam szukanie partnerki w kręgu znajomych swoich znajomych, przynajmniej minimalny backgroud check będzie
@zborecque: myślisz, że ona miała 53 związki? XD
Raczej różne typy korzystają z niezbowiązującego ruchania bez związku, a kolejny typ nie chce być frajerem XD
źródło: comment_1652093966rghc0MfS4VdBpL0cksDN0u.jpg
Pobierz@Niebadzlosiem: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BECIAK ROKU
Na pewno innych miala w dupie, ale akurat w tobie będzie zainteresowana, bo jestes wyjątkowym płatkiem śniegu. Tak tak. Ona jest inna niż wszystkie!
Jak będziesz o sobie myślał, że jesteś tylko 6/10 a ona to 9 więc i tak znajdzie lepszego bolca to dokładnie to się wydarzy. Polecam jakąś terapię i pracę nad samooceną xD
Kobieta z "przebiegiem" może być tak samo wartościową partnerką jak i dziewica
@Dimi: ale p---------e tutaj xDD Gościu #usunkonto. To nie ma znaczenia absolutnie co kto o sobie myśli. Jak on będize myślał o sobie, że jest 9/10 i o swojej lasce, że ona jest 6/10, a w
Komentarz usunięty przez moderatora
zielonka zaorana w znakomitym stylu
źródło: comment_1652095900mcjER277AT2rUf2YihLsF1.jpg
Pobierz@rtgdgdrttdgcxgstrgdxxgst: Nie no wiadomo, nigdy w żadnych sytuacjach nie będzie poruszać się tematów byłych związków xD
@XpedobearX: nie wiem co bierzesz, ale jakoś nie wyobrażam sobie by matka o córce mówiła, że była w związku, ale się rozpadł, bo się puściła XD Już pomijam fakt, że pewnie matka na nieświadomce, bo oficjalną przyczyną zerwania było "nie pasowaliśmy do siebie"
@euphoriatears: patrzcie jaka mądra, właśnie udowodniła, że żadna różowa nie być przegrywem!