Aktywne Wpisy

ethize +206
#lekarz #lekarz100k
do 240 zł/h ~ ok. 40 000 zł brutto maksymalnie na kontraktach
taka jest "rekomendacja" Ministerstwa Zdrowia
oby jak najszybiej wprowadzli
do 240 zł/h ~ ok. 40 000 zł brutto maksymalnie na kontraktach
taka jest "rekomendacja" Ministerstwa Zdrowia
oby jak najszybiej wprowadzli

RiverStar +27
#mecz Coście się tak u-----i na tę Argentynę? Boli Was wielki Messi? Zaboli jeszcze nie raz, bo idziemy na mistrza!
źródło: 1000005884
Pobierz

Czy kupował ktoś specjalnie smartwatch a żeby mu liczył spalone kcal?
Pytam, bo ciężko określić moja aktywność czasem potrafię zrobić 100 kroków dziennie a czasem zajeżdżać się codziennie
Mi najbardziej kiedyś pomógł schudnąć rower stacjonarny, bo zawsze te godzinę dało się wygospodarować i ciągle piłem podczas przez co nie byłem głodny po, a teraz jak biegam to nawet jak wezmę dużo wody to i tak czuję się głodny i chce się ciągle nagradzać za dłuższe biegi tłumacząc to, że muszę wbijać węgle pizzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Balansem są wyjścia w gory, kilka godzin w drugiej strefie no tylko to w weekendy... + Squash raz w tygodniu, ale no czuję że to nie wystarczy
Nie chcę wracać do roweru stacjonarnego bo to głównie zajawka na zimę, a teraz chce wyjść z domu. Siłownia jak dla mnie za duży tryhard i za mało fun'u
#odchudzanie #chudnijzwykopem #igrzyskabebzonow
@razdwatrzy55: jak narazie żaden
@rzepa_malino_a: dosłownie opisałem jaki mam problem z bieganiem xD
Ostatnio natomiast zacząłem chodzić na boks i mega mi się spodobało. Teraz mam wewnętrzną motywację do chudnięcia, nie po to aby być zdrowszym czy lepiej wyglądać, ale właśnie żeby być lepszym w
@onepnch: Nie obcaża zbytnio kolan. Ok. Jednak jak już ktoś jest wyćwiczony to rower pod względem tętna w porównaniu do biegania to katastrofa. Dodam, że nie każdy ma pełno przewyższeń koło siebie, aby wjeżdzać rowerem, a wjeżdzanie pod jedną górkę to dopiero nuda.
zresztą najlepsza aktywność to jest taka którą się wykonuje dla samej tej aktywności a spalone kalorie to tylko bonus
1. Bieg w podskokach do pustej lodówki.
2. Sprint po schodach, bo kurier zadzwonił raz i już ucieka.
3. Marsz bojowy do Biedronki po jedną rzecz i powrót z trzema siatami.
4. Przysiady przy podnoszeniu kota, który absolutnie nie chciał być podnoszony.
5. Bieg na autobus, który i
@MajoZZ: no właśnie o to się rozchodzi, w pewnym momencie wyćwiczenia jak ktoś jeszcze jeździ na kolarzowce to w godzinę nie ma szans się zmęczyć jak jeszcze musisz