@JanRouterTrzeci: Ja myślę że u każdej osoby granica jest gdzieś indziej. Dziewica/prawiczek - no spoko ale nauczyć ją musisz wszystkiego i prędzej czy później na pewn ozada sobie pytanie jak to by było z inną/innym. Masę partnerów - Co kto lubi dla mnie to nie szanowanie siebie albo problemy psychiczne.
Moim zdaniem najlepsza partnerka to taka po 2/3/4/n związkach które były, zaangażowała się, nauczyła się "jak być w związku" ale
Ostatnia zmiana w drzewku komentarzy przyniosła sporo emocji i – nie ma co ukrywać – wiele uwag z Waszej strony. Przeczytaliśmy Wasz feedback, zebraliśmy kluczowe zastrzeżenia i zakasaliśmy rękawy, żeby jak najszybciej poprawić to, co najbardziej przeszkadzało w codziennym korzystaniu z serwisu. Dziś wracamy do Was z podsumowaniem - oto co już udało nam się wdrożyć oraz nad czym będziemy pracować w pierwszej kolejności:
Komentarz usunięty przez autora
Dziewica/prawiczek - no spoko ale nauczyć ją musisz wszystkiego i prędzej czy później na pewn ozada sobie pytanie jak to by było z inną/innym.
Masę partnerów - Co kto lubi dla mnie to nie szanowanie siebie albo problemy psychiczne.
Moim zdaniem najlepsza partnerka to taka po 2/3/4/n związkach które były, zaangażowała się, nauczyła się "jak być w związku" ale
Normiki:
"przesadzacie przegrywy z tym przebiegiem po 50 typów, dziewczyny tyle nie mają"
Polki:
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora