Aktywne Wpisy

Phallusimpudicus +237
Nie mam ochoty na s--s z moją dziewczyną.
Mieszkamy razem, znamy się od 3 lat. Bym taki moment że ciągle mialem na nią ochotę ale w pewnym momencie to minęło. Obecnie unikam seksu. Czuje się jakbym leżał w łóżku z facetem. Czy da się to odwrócić?
Ona mi się kompletnie nie podoba:<
#zwiazki #s--s #milosc
Mieszkamy razem, znamy się od 3 lat. Bym taki moment że ciągle mialem na nią ochotę ale w pewnym momencie to minęło. Obecnie unikam seksu. Czuje się jakbym leżał w łóżku z facetem. Czy da się to odwrócić?
Ona mi się kompletnie nie podoba:<
#zwiazki #s--s #milosc

Mirek nawet nie próbuje się tłumaczyć, że myślał że sąsiadka śpi, bo często widywał ją pijaną. Nie nie, Mirek przede wszystkim podkreśla, że sąsiadka była g---o wartym robakiem, patusem, w przeciwieństwie do Mirka i jego żony, którzy WRÓCILI Z EMIGRACJI i KUPILI MIESZKANIE ZA GOTÓWKĘ.
OP nie może zrozumieć, że dostanie wyrok za nieudzielenie pomocy CZŁOWIEKOWI no bo jak można nazwać sąsiadkę z alkoholizmem CZŁOWIEKIEM? Człowiekiem to jest on i jego żona, którzy kupili mieszkanie za gotówkę po powrocie z emigracji, a nie jakaś patologiczna rodzina z ich bloku.
Jakim prawem szlachta jest zmuszana do dzwonienia po pogotowie w takiej sytuacji? Do martwych karaluchów też ma wzywać pogotowie? Na litość boską przecież on zbierał szparagi przez 10 lat i kupił mieszkanie za gotówkę.
Oczywiście Wykop nie zawiódł i 90% komentarzy pod postem, w tym oczywiście najwyżej plusowane, to słowa otuchy i porady jak ściemniać przed sądem żeby się z tego wyplątać.
https://www.wykop.pl/wpis/65367273/anonimowemirkowyznania-zalesie-bekazpodludzi-codok/
#thebestofmirko #bekazpodludzi #zalesie #patologiazewsi #prawo #anonimowemirkowyznania #patologiazmiasta #emigracja
źródło: comment_1651828221wrbZWPXRVQePEHjNuLrHVl.jpg
PobierzNie mieszkałeś obok gówna, to nie wiesz jak to jest - to nie są ludzie, to nie są nawet zwierzęta.
@lab_rat: ale jest tak czy nie jest tak ?
źródło: comment_1651870941ub2s2Nx0A62ABBK9hgmqg8.jpg
PobierzTyaaa, mam takie niejasne wrażenie, że poziom współczucia dla patusów jest mniej-więcej odwrotnie proporcjonalny do czasu spędzonego w ich bliskim otoczeniu ( ͡º ͜ʖ͡º)
A zgrywać świętego cudzym kosztem to akurat każdy głupi umie...