Aktywne Wpisy

Czoso +491

Tragiczna demografia nie wynika z cen nieruchomości i niskich wynagrodzeń. Wynika z nieodwracalnych zmian kulturowych, z prania mózgu urządzanego ludziom w social mediach, wynika z instagramów, tinderów, tiktoków i całego tego guana. A to co mamy teraz to dopiero preludium - pokolenia 2007+, czyli dzisiejsi 18latkowie, są tak kulturowo odmienni od naszych wyobrażeń że za kilka lat dzietność nie będzie oscylować wokół 1 tylko 0, możecie się dziś z tego śmiać

Komentarz usunięty przez autora
Miałam jakiś czas temu podobna sytuację. Facet upadł za mną na uliczce. Usłyszałam tylko łup. Lezy. Nikt nie podchodzi, więc podeszłam ja. Nawalony jak szpadel, ale przynajmniej sprawdziłam czy jest ok i pomogłam mu wstać, żeby mógł gdzies na uboczu wytrzeźwieć. Ludzie
Napisał o mieszkaniu, żeby było jasne, że z wtórnego = różne sąsiedztwo, a nie korpoludki, itd.
Kto się już naoglądał kombinującej patologii, ten łapie zdrowy dystans. Tego nauczyło mnie pięć lat w Łodzi i żaden menel/patus nie wywrze na mnie presji, żeby dać im pieniądze, itd.
Jedyne, na
Komentarz usunięty przez autora
Zabawne, że łatwo być empatycznym wobec chlora, który zatruwa innym życie (bO oNa TeŻ jEsT cZłOwIeKiEm, CzEgO nIe RoZuMiEsZ????), ale już nie ma cienia empatii wobec ofiar takiego pasożyta. A