Aktywne Wpisy
Cozwykopem +19

Lolenson1888 +84
Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz

#nieruchomosci #gielda #ekonomia #gospodarka
@mickpl: Mogliśmy. Już dawno. Wystarczyło dać rządzić pisiorom w pierwszej kadencji zamiast urządzać ciamajdany,spędy kasty justycji i targowickie wycieczki z błaganiem o interwencje do Brukseli i Berlina. No cóż, chcieliście to macie - Polacy którzy organicznie się zdrajcami brzydzą zmajstrowali wam drugą kadencję PiSu, a na horyzoncie jest i trzecia bo totalsi wciąż
faktem jest, że w czasach kryzysu Polska rozwijała się najszybciej w regionie, ale dla ciebie każda sucha informacja czy statystyka bez odprawienia jej żadną ideologią jest propagandą.
Jaka znowu fortuna? Przecież to durnowaty p0lski naród sam sobie tak wybrał. A raczej wybrało 40% z tych 50%, którym chce się ruszyć tyłek na wybory, przy milczącej i biernej aprobacie kolejnych 50%, którym się nie chce.
@Shiado: Bzdura. Z krajów bałtyckich też mieli ogormna emigracje (% nawet wieksza chyba niz u nas) i jakos na zielono nie byli.
To dzieki takim kretynom na zmiane macie pis i po i nie pojawiaja sie zadne sensowne partie.
Poprostu wszyscy wiedza ze polacy to kretyni i beda na zmiane glosowac na te dwie partie wiec kto by inwestowal w nowa.
@mickpl:
Mogliśmy. Ale nikła szansa, że za innością szłaby jakość.
@cerbera:
Kolego, polska polityka nie zaczyna się w 2006 roku. W tym kraju nigdy nie pojawią się żadne sensowne partie bo 1) nie miałby sensu powstania, gdzie system nagradza kolesiostwo, wałki i nepotyzm. Co taka sensowna partia miałaby niby ugrać? Do polityki nie idą ideowcy i idealiści, a jeśli idą to szybko zostają
Edit
A nie, przepraszam to w innym komentarzu